Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Pancu, după ce a urmărit amicalul dintre Dinamo şi Rapid: "Vom avea un fotbal suferind"

Avertismentul lui Pancu, după ce a urmărit amicalul dintre Dinamo şi Rapid: "Vom avea un fotbal suferind"
Comentarii

Dinamo şi Rapid şi-au amintit de vremurile bune într-un amical disputat la Săftica. Meciul a reprezentat şi debutul celor doi antrenori, Mihalcea şi Alexa.

"Câinii" s-au impus cu 1-0, graţie golului marcat de Perovic, în meciul urmărit din tribune de oameni importanţi din fotbalul românesc, printre care Florin Marin, Ion Marin, Florin Manea şi Daniel Pancu.

"Greu pentru ambele echipe. Pentru Rapid e încă o lună la dispoziţie, pentru Dinamo începe campionatul în 10 zile. Greu din punct de vedere al ritmului, al distanţelor în teren, al efortului. Aşa mare diferenţă nu a fost, de multe ori s-a jucat de la egal la egal. Am avut şi noi şansele noastre. Per total, un meci din care a ieşit în evidenţă lipsa de ritm. Faptul că jucătorii încă nu sunt obişnuiţi cu distanţele.

Primele 2-3 etape din Liga 1 vom avea parte de un fotbal suferind. (n.r. despre arbitrul Ştefan Grigorie) A fost echidistant. El s-a împărţit, în cariera lui a fost şi la Dinamo şi la Rapid, nu a avut nimeni nimic de comentat. A fost echidistant, imparţial.

Nu am vorbit cu jucătorii, doar ne-am salutat. Am fost invitat să văd meciul, încă mai discutăm, sper să mă decid cât mai repede. Mai e mult timp la dispoziţie până începe campionatul. La gol, nu s-au pupat, sigur. A fost un gol dintr-o fază fixă, un corner şi a dat Perovic cu capul. Echipa Rapidului a funcţionat bine, a jucat cu sistemul din turul campionatului, sistemul care a avut rezultate. Eu l-am schimbat în 4-2-3-1 în iarnă şi până la urmă nu am marcat niciun gol" , a declarat Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: pancudinamorapid 

viewscnt
Articole similare