Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Toni Petrea pentru jucătorii FCSB-ului înaintea meciului cu FC Botoşani: "Va trebui să avem atitudinea corectă în teren"

Avertismentul lui Toni Petrea pentru jucătorii FCSB-ului înaintea meciului cu FC Botoşani: "Va trebui să avem atitudinea corectă în teren"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut Supercupa României, la loviturile de departajare, în faţa CFR-ului, iar acum se pregăteşte pentru prima etapă din play-off-ul Ligii I. Duminică, de la ora 21:00, roş-albaştrii joacă acasă cu FC Botoşani, în direct la Telekom Sport 1.

"Botoşani e o echipă preocupată de joc, preocupată de posesie, să joace ofensiv şi noi trebuie să fim foarte atenţi, să avem atitudinea corectă faţă de acest joc şi să încercam să facem tot ce depinde de noi să câştigăm pentru că avem mare nevoie de puncte.

(n.r. despre meciul de la Giurgiu) Asta este situaţia, trebuie să ne adaptăm la lucrurile astea. Important este ca noi când intrăm pe teren să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut. Că jucăm la Giurgiu sau în altă parte, cred că ar trebui să conteze mai puţin.

E o luptă foarte disputată pentru titlu. Nu cred că doar cele trei echipe vor fi angrenate în lupta pentru titlu, pentru că mai pot apărea surprize de la celelate 3 echipe. Fiecare meci e important, fiecare punct contează. Echipele sunt cele mai bune din campionat, cu apărări destul de bune şi echipe cărora le place să joace ofensiv şi combinativ.

Cred că va fi un play-off foarte disputat şi plăcut pentru telespectactori. Din păcate, nu putem beneficia de aportul suporterilor în tribune, cred că ar fi fost mai bine pentru toată lumea. Fiind o perioadă încărcată din punct de vedere al meciurilor, prea multe lucruri nu pot fi făcute, decât refacerea după meciuri şi menţinerea unui tonus cât mai bun şi a unei atmosfere cât mai bune în cadrul lotului.

Acum fiecare punct este important mai ales după înjumătăţirea punctelor din sezonul regular. Contează orice meci, orice punct. Da, ne vom, uita şi la celelalte meciuri şi vom vedea ce surprize vor fi" , a spus Toni Petrea.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare