Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul transmis de Mauricio Pochettino pentru Sergio Ramos! ”Este o competiţie mare pentru toţi fundaşii!”

Avertismentul transmis de Mauricio Pochettino pentru Sergio Ramos! ”Este o competiţie mare pentru toţi fundaşii!”

PSG

Comentarii

Formaţia Paris Saint-Germain a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Olympique Lyon, în etapa a XX-a a campionatului Franţei.

Pentru Lyon a marcat Paqueta, în minutul 7, iar pentru PSG a înscris Kehrer, în minutul 76. PSG este lider în clasament, cu 47 de puncte, urmată de OGC Nice, cu 36 de puncte, şi Olympique Marseille, tot cu 36 puncte. Lyon este pe locul 11, cu 25 de puncte.

Într-un interviu acordat pentru Amazon Prime Video, Mauricio Pochettino a explicat care a fost motivul pentru care Ramos nu a evoluat cu Lyon. De când s-a transferat în capitala Franţei, Sergio Ramos nu a evoluat decât în două partide din Ligue 1. Spaniolul a fost accidentat, iar în lotul lui PSG este concurenţă mare pentru postul de fundaş central. 

"Am jucat cu patru fundaşi, este o competiţie mare pentru toţi. Sper că va evolua în partidele următoare. Decizia a fost de a juca cu Marquinhos şi Kimpembe", a declarat tehnicianul argentinian. 

Poveste fabuloasă! Sergio Ramos i-a cerut tricoul lui Ianis Hagi

"Nu sunt un tip care merge să facă schimb de tricouri sau mă duc foarte rar. Iar în acest caz, el a venit sa îmi ceară tricoul şi am fost foarte fericit. Clar că e o motivaţie pentru un jucător tânăr să vină să îţi ceară tricoul Sergio Ramos.

Eram terminaţi toţi în vestiar (n.r după 0-5 cu Spania). Clar că am fost surprins un pic pentru că am pierdut cu 5-0 în deplasare. A fost într-un moment slab pentru mine, mai puţin bun, dar un gest ca acesta m-a motivat foarte mult", a spus Ianis Hagi, pentru AS.ro.

Afla mai multe despre: psg-ramos- pochettino 

viewscnt
Articole similare