Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismenul lui Toni Petrea înaintea derby-ului cu Dinamo: "Poate va fi mai greu decât cu CFR". Absenţă importantă pentru FCSB: "A fost pe antibiotice"

Avertismenul lui Toni Petrea înaintea derby-ului cu Dinamo: "Poate va fi mai greu decât cu CFR". Absenţă importantă pentru FCSB: "A fost pe antibiotice"

FCSB

Comentarii

Dinamo - FCSB este cel mai tare meci din această săptămână în Liga I. Derby-ul se joacă duminică, de la ora 20:00, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

În meciul din tur, în septembrie 2021, FCSB s-a impus cu 6-0 în faţa rivalilor de la Dinamo. Înaintea partidei de duminică, roş-albaştrii ocupă locul secund în clasament, la zece lungimi în spatele liderului CFR Cluj, în timp ce "câinii" sunt penultimii, cu un singur punct peste "lanterna roşie", Academica Clinceni.

"Ne aşteaptă o partidă grea, din punctul meu de vedere, poate mai grea decât cea cu CFR Cluj. În primul rând, este un derby, indiferent de poziţiile din clasament din momentul de faţă. Dinamo are o echipă super motivată, care îşi doreşte să se lupte pentru evitarea retrogradării, joacă în faţa propriilor suporteri, pe un teren care pe noi nu ne avantajează şi cred că în aceste condiţii vom avea o partidă grea.

Cea mai mare grijă a mea este legată de atitudinea noastră, de cum intrăm pe teren. Toată lumea spune că Dinamo are o echipă slabă şi aceste lucruri ne pot da o lejeritate.

Privind poziţiile din clasament, poate că este cel mai dezechilibrat derby din ultimii ani, dar la un asemenea joc nu contează poziţia din clasament. E istorie meciul din tur. Nu cred că are legătură rezultatul de atunci cu ce se întâmplă acum, trebuie să fim concentraţi pe ce avem de făcut, pentru că suntem în urmă faţă de primul loc.

În plus, avem şi câţiva jucători indisponibili. Şut şi Ovidiu Popescu sunt suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Ianis Stoica este incert. A avut o problemă medicală şi a luat antibiotice", a declarat Petrea.

Antrenorul FCSB-ului a deplâns starea gazonului de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare: "Cred că cei de la Dinamo au mai jucat meciuri pe Arena Naţională de curând, poate este o strategie a lor să joace pe Ştefan cel Mare. Nu vreau să căutăm scuze. Vreau să găsim soluţii, să ne adaptăm la terenul care va fi acolo".

Afla mai multe despre: fcsbsteauatoni petreadinamo 

viewscnt
Articole similare