Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Aveţi echipă de titlu la Rapid?” Răspuns-şoc oferit de Cristiano Bergodi la conferinţa de presă

„Aveţi echipă de titlu la Rapid?” Răspuns-şoc oferit de Cristiano Bergodi la conferinţa de presă

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi a oferit un răspuns total surprinzător când a fost întrebat de şansele Rapidului la titlu.

„Aveţi echipă de titlu la Rapid?” Răspuns-şoc oferit de Cristiano Bergodi la conferinţa de presă

Deşi a început modest campionatul, Rapid a reuşit să-şi revină în derby-ul cu Farul, câştigat autoritar, scor 3-1, în Giuleşti. Totuşi, tehnicianul italian nu consideră că Rapidul se poate lupta la titlu în acest sezon.

„Eu cred că nu avem echipă de titlu. Dar echipa poate lupta pentru ajunge acolo pe podium, se poate lupta. Nu e uşor, pentru că este un campionat dificil. Se poate în primele locuri, dar e dificil.

Pentru titlu ne putem lupta anul viitor. Ştiţi cum e, e un ciclu. Farul are jucători buni, s-a văzut ce au făcut cu acel grup de jucători”, a declarat Cristiano Bergodi în cadrul unei conferinţe de presă.

Transferul prin care Dan Şucu l-a „ars” pe Gigi Becali: „I-a tras-o, asta a fost ideea vieţii mele!”

Dumitru Dragomir consideră că Dan Şucu i-a dat o mare lovitură lui Gigi Becali în momentul în care l-a transferat pe Andrei Borza.

Deşi Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că şi l-a dorit pe tânărul fundaş stânga, Rapid a fost echipa care a reuşit să-l transfere pe Borza, spre mulţumirea patronului Şucu. Acest transfer va fi foarte important pentru viitorul clubului, în opinia lui Dumitru Dragomir, care precizează că Becali a fost prins pe picior greşit.

„Ideea lui Şucu de a aduce tineri a fost şi ideea vieţii mele. «I-a tras-o» lui Gigi Becali cu transferul lui Borza! Ştiţi cât a pierdut Gigi Becali cu Borza? Cel puţin 2-3 milioane de euro. 

Hagi produce, dar Hagi nu are miză comercială. Una e să pleci de la Steaua, Rapid şi alta e să pleci de la Farul. Şucu «l-a ars» pe Gigi. A făcut un transfer foarte bun, aşa, «pe blat»”, a declarat Dragomir, conform Fanatik.

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare