Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aveţi grijă cu el, e fantastic!" VIDEO | Singurul remarcat al FCSB după o seară neagră. Omul propus la naţională după 45 de minute

"Aveţi grijă cu el, e fantastic!" VIDEO | Singurul remarcat al FCSB după o seară neagră. Omul propus la naţională după 45 de minute

Superliga

Comentarii

FCSB a debutat cu stângul în noul sezon, fiind învinsă de Astra, scor 0-1, iar elevii lui Nicolae Dică au fost criticaţi dur atât de conducerea clubului, cât şi de oamenii

A existat însă şi un aspect pozitiv în seara de dat uitării avută de vicecampioană la Giurgiu: debutul lui Olimpiu Moruţan, jucător transferat în această vară de la FC Botoşani, pentru 700.000 de euro.

Roş-albaştrii îl "rezervaseră" pe Moruţan încă din iarnă, dar l-au lăsat să mai joace la Botoşani până la finalul sezonului, iar meciul cu Astra a reprezentat debutul său la FCSB într-o partidă oficială.

Nu a făcut-o ca titular, fiind trimis pe teren abia la pauză, însă asta nu l-a împiedicat pe mijlocaşul de 19 ani să lase o impresie plăcută.

A atras atenţia în special acţiunea personală din minutul 70, când internaţionalul de tineret a driblat doi adversari şi a tras puţin peste poartă.

A fost lăudat la final atât de Mihai Stoica, cât şi de patronul Gigi Becali, care a anunţat că puştiul va fi titular şi va primi rolul de conducător de joc.

Şi Dumitru Dragomir a ţinut să-l laude pe Moruţan şi se declară convins că mijlocaşul va deveni titular şi la echipa naţională. Totuşi, fostul şef al LPF îi avertizează pe oficialii FCSB să aibă grijă la dezvoltarea mijlocaşului.

"L-am remarcat pe Moruţan aseară. Băiatul ăsta o să fie titular în echipa naţională, dar trebuie să se aibă grijă de el. E fantastic", a declarat Dragomir la Pro X.

Prestaţia lui Moruţan a fost remarcată inclusiv de tehnicianul Nicolae Dică, în conferinţa de presă de la finalul partidei.

"Morutan chiar a încercat de multe ori, a şi reuşit să treacă de adversar. Şi-a creat şi o ocazie de a marca... Dar important era ca cei care sunt de mai mult timp aici să reuşească mai multe pentru echipă.

Avem obiective măreţe de atins, trebuie să câştigăm campionatul şi trebuie să înţelegem că fiecare meci e important pentru noi
", a declarat Nicolae Dică.

VIDEO - Vezi acţiunea personală a lui Moruţan din partida Astra - FCSB

Afla mai multe despre: morutanfcsbdragomirbecalistoica 

viewscnt
Articole similare