Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avocatul lui Ronaldo recunoaşte acordul încheiat cu presupusa victimă, dar susţine că documentele au fost furate şi falsificate

Avocatul lui Ronaldo recunoaşte acordul încheiat cu presupusa victimă, dar susţine că documentele au fost furate şi falsificate

Serie A

Comentarii

Continuă scandalul în care Cristiano Ronaldo este acuzat că a violat-o pe Kathryn Mayorga, în urmă cu aproape 10 ani, într-o cameră de hotel din Las Vegas. Miercuri, unul dintre avocaţii fotbalistului, a venit cu o reacţie.

Peter Christiansen a emis un comunicat prin care nu neagă faptul că a fost încheiat un acord între cele două părţi în anul 2010, informează Sky News. Conform comunicatului, acordul nu a fost încheiat pentru că Ronaldo este vinovat, ci doar pentru a evita anumite încercări de a îi fi distrusă reputaţia pe care şi-a construit-o de-a lungul carierei de fotbalist profesionist. 

Totodată, avocatul susţine că documentele au fost furate, iar apoi au fost alterate sau chiar falsificate complet şi după aceea au fost publicate în mod iresponsabil de publicaţia în cauză. 

Cristiano Ronaldo, conform comunicatului, este sigur că adevărul va ieşi la suprafaţă, declaraţie făcută în ciuda faptului că poliţia din Las Vegas a redeschis cazul. 

În urma acuzaţiei de viol, atât clubul la care joacă Ronaldo, Juventus, a avut de suferit din punct de vedere al acţiunilor de la bursă, dar şi fotbalistul poate avea de suferit din punct de vedere al sponsorilor. Cei de la Nike au declarat că sunt îngrijoraţi de situaţie. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldovioldeclaratieavocati 

viewscnt
Articole similare