Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Azi poate semna contractul în alb!" VIDEO | Giovani Becali, anunţ fabulos pentru Ianis Hagi! Cine va fi în tribune la meciurile României U21

"Azi poate semna contractul în alb!" VIDEO | Giovani Becali, anunţ fabulos pentru Ianis Hagi! Cine va fi în tribune la meciurile României U21

Echipa națională

Comentarii

Gheorghe Hagi şi Ioan Becali au plecat astăzi spre Italia, pentru a-i susţine pe tricolorii "mici" la EURO 2019, iar fostul agent de jucători a vorbit la superlativ despre fiul "Regelui".

Giovani Becali are şi un anunţ care cu siguranţă îi va motiva suplimentar pe Ianis & Co: tribunele vor fi înţesate de impresari la meciurile naţionalei U21. Becali spune că formaţiile importante din Italia, Spania, Franţa, Anglia şi Portugalia vor avea trimişi la meciurile de la turneul final, iar jucătorii lui Rădoi au şansa să prindă transferuri la finalul competiţei.

"A început Campionatul U21 şi a început cu surprize frumoase. Sper ca şi noi să producem o surpriză, pentru că nu suntem mai slabi decât cei care au făcut surprize.

Nu trebuie să ne entuziasmăm, trebuie să fim cu picioarele pe pământ, avem o generaţie bună, avem un lot foarte mare, din care Rădoi e cel mai fericit selecţioner probabil, că are de unde să aleagă. Problema va fi inspiraţia lui de moment şi probabil şi schimbările care se vor face pe timpul unui meci.



În primul rând căpitanul României care e Radu, după care urmează Ianis, Dennis Man, Coman, Nedelcearu care e un jucător aproape de 23 de ani, mulţi din această generaţie vor părăsi această selecţionată şi ar fi cazul să ne producă o surpriză, ar fi cazul să aducă o plăcere poporului român.

Ianis Hagi nu e taică-său în momentul ăsta dar poate să ajungă într-un an, doi, poate şi peste taică-său. (n.r. Poate prinde Ianis Hagi un transfer important după acest turneu final?) Da, Hagi e pe buzele multor cluburi, azi vor fi probabil mulţi observatori, vă daţi seama, se joacă în Italia, Franţa e aproape, Italia e acolo, Spania e aproape, probabil vor veni şi din Portugalia, din Anglia.

Hagi azi, printr-o evoluţie bună, îşi poate semna un contract în alb.

Această generaţie la 21 de ani stă mai bine într-un clasament. Numai că, din această generaţie, trebuie să plece acolo unde a plecat acea Generaţie de Aur atunci când se spunea că fac eu echipa şi că România se califica la cam toate competiţiile, dar nu aveam cum să o fac eu pentru că nu aveai cum să joci fără jucătorii pe care îi reprezentam eu atunci.

Să ne gândim la meciul de azi care probabil va fi un meci pentru relansarea fotbalului românesc
", a declarat Giovani Becali la plecarea spre Italia.

Afla mai multe despre: giovani becaliianis hagitransfer 

viewscnt
Articole similare