Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Azi primim verdictul pentru meciul anulat dintre România şi Norvegia. Nordicii nu vor să piardă la "masa verde"

Azi primim verdictul pentru meciul anulat dintre România şi Norvegia. Nordicii nu vor să piardă la "masa verde"

Fotbal

Comentarii

3-0 la masa verde, rejucare sau tragere la sorţi

UEFA a anunţat că va lua în cursul zilei de azi o decizie în privinţa meciului anulat dintre România şi Norvegia. Partida programată pentru data de 15 Noiembrie nu a mai avut loc din cauza faptului că delegaţia nordică nu a putut face deplasarea la Bucureşti având un caz pozitiv de COVID.

Norvegienii insită pentru o reprogramare, iar dacă nu se poate, vor ca rezultatul să fie decis prin tragere la sorţi.

În cursul acestei veri, deoarece situaţia legată de COVID este una imprevizibilă, UEFA a adoptat un regulament prin care partidele pot fi decise printr-o simplă tragere la sorţi. Astfel, în urma tragerii la sorţi, scorul unui meci poate fi 1-0, 0-0 sau 0-1.

În astfel de situaţie se ajunge dacă nici una din cele două delegaţii nu are nici o vină. În cazul de faţă, naţionala României şi-a îndeplinit toate obligaţiile faţă de delegaţia nordică. Meciul dintre cele două ţări a fost anulat după ce Norvegia nu a mai putut părăsi aeroportul pentru a se deplasa la Bucureşti. Nordicii au încercat în mai multe rânduri să facă tot posibilul pentru ca deplasarea să aibă loc însă nu au fost lăsaţi de autorităţile locale, astfel partida nu a mai avut loc din acest motiv.

Mai mult ca sigur, UEFA va anunţa astăzi victoria cu 3-0 a naţionalei României, rezultat ce asigură României salvarea de la retrogradare în Liga Naţiunilor.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: echipa nationala 

viewscnt
Articole similare