Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bă, sigur are atâta?!”. Dănciulescu, dat de gol de Pulhac! Cum a ajuns să bifeze o bornă impresionantă în fotbalul românesc: ”Asta făcea în fiecare seară” | EXCLUSIV

”Bă, sigur are atâta?!”. Dănciulescu, dat de gol de Pulhac! Cum a ajuns să bifeze o bornă impresionantă în fotbalul românesc: ”Asta făcea în fiecare seară” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Ionel Dănciulescu este fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pe prima scenă a fotbalului românesc. Amintire fabuloasă pe vremea când jucau împreună

Pulhac, amintire fabuloasă cu Dănciulescu

Dănciulescu a devenit fotbalistul cu cele mai multe partide în prima divizie din România! A adunat 515 meciuri şi 214 goluri în Liga 1, reuşind să câştige de trei ori titlul de campion cu Dinamo, în 2002, 2004 şi 2007 şi de două ori cu Steaua (1998 şi 2001).

  • Dănciulescu ocupă un loc important şi în topul marcatorilor all time din prima ligă, având 252 de reuşite. E pe locul doi, după Dudu Georgescu.

”Mă gândeam la Danciu, tot timpul avea un clasament şi stătea pe el în fiecare seară. Le numără şi mai şi întreba ”bă, sigur are atât?” A şi vrut să nu fie ajuns, ştia ca a depăşit, dar mai voia puţin. A fost totul calculat, dar bravo lui”, a dezvăluit Pulhac.

Poreclit „Corbul” de colegi şi „Danciu-gol” de suporteri, a scris istorie în fotbalul românesc. Ieri, după ce Ciprian Deac a ajuns la 400 de meciuri, Cristi Pulhac şi-a adus aminte de cum a trăit Dănciulescu perioada în care bifa record după record.

Electroputere Craiova, Dinamo Bucureşti, Altay Izmir, Steaua Bucureşti, Shandong Luneng şi Hercules Alicante sunt echipele la care a evoluat, în carieră, atacantul Ionel Dănciulescu.

Doar 8 meciuri a prins Dănciulescu în tricoul echipei naţionale!

Afla mai multe despre: dănciulescupulhacdinamo 

viewscnt
Articole similare