Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Baciu nu disperă după înfrângerea cu Petrolul: ”Nu se complică absolut deloc lucrurile”

Baciu nu disperă după înfrângerea cu Petrolul: ”Nu se complică absolut deloc lucrurile”

Fotbal

Comentarii

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Daco-Getica Bucureşti, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 2. Golurile au fost marcate de Cioinac ‘3, Ţicu ’13 şi Arnăutu ’73.

”Nu se complică absolut deloc, pentru că eu consider că e un câştig pentru noi. Mulţi tineri de la noi din echipă... era foarte greu să creadă acum jumătate de an că pot să joace in Liga 2. Dar totuşi se vede cruzimea noastră, se vede tinereţea noastră. Am avut 10-15 minute în care am fost puţin în degringoladă.

Noi am luat în calcul şi retrogradarea. De la bun început ştiam în ce ne înhămăm. Eu sper ca ei să înţeleagă că pentru ei e o şansă foarte mare să joace la liga a doua şi de la meci la meci să aibă încredere, să îşi câştige încredere, să poată să demonstreze şi să ajungă la un nivel mult mai bun”, a spus Marius Baciu la finalul meciului.

Daco Getica ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 2, cu şase puncte după 11 meciuri, şi va primi etapa viitoare vizita formaţiei Csikszereda.

Afla mai multe despre: marius baciudaco getica,  

viewscnt
Articole similare