Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Back in business! Conor McGregor va încasa cel mai mare salariu din istoria MMA. Câţi bani va încasa la revenire şi cât primeşte adversarul său

Back in business! Conor McGregor va încasa cel mai mare salariu din istoria MMA. Câţi bani va încasa la revenire şi cât primeşte adversarul său

Alte sporturi

Comentarii

Conor McGregor (31 de ani) revine în cuşcă săptămâna viitoare, la UFC 246, în una dintre cele mai anticipate lupte din acest an. Irlandezul se va bate cu veteranul Donald "Cowboy" Cerrone, iar cu această luptă, McGregor va scrie din nou istorie în MMA.

Conor McGregor revine în UFC după mai bine de un an. Ultima oară când s-a aflat într-o cuşcă, superstarul irlandez a fost învins de Khabib Nurmagomedov şi nu a reuşit să îşi recâştige titlul la categoria lightweight. Cu toate acestea, McGregor a scris istorie. A încasat o bursă în valoare de 3 milioane de dolari, cea mai mare la acea vreme din istoria MMA. 

"The Notorious" revine sâmbătă noapte şi se va bate cu Donald Cerrone şi va scrie din nou istorie. Potrivit MMA Mania, Conor McGregor are o bursă stabilită la 5 milioane de dolari, astfel îşi va depăşi singur recordul stabilit în octombrie 2018. Această sumă nu include banii pe care luptătorul de MMA îi va primi din contractul de sponsorizare cu Reebok, punctele de PPV şi eventualele bonusuri de performanţă. 

Totuşi, suma pe care o va încasa McGregor după UFC 246 nu se compară cu bursa pe care a avut-o în meciul de box cu Floyd Mayweather. Atunci irlandezul a plecat acasă cu peste 126 de milioane de dolari

Conor McGregor revine în UFC. Câţi bani va încasa adversarul său

McGregor se va bate cu un veteran al artelor marţiale mixte şi deţinătorul recordului din UFC pentru cele mai multe victorii: Donald "Cowboy" Cerrone. În vârstă de 36 de ani, Cerrone este "profesionist" din 2002 şi are un record de 36 de victorii şi 13 înfrângeri. Din păcate pentru el, ultimele două lupte ale sale au fost pierdute, cu Tony Ferguson şi Justin Gaethje. 

Pentru lupta cu McGregor, Cerrone are o asigurată o bursă în valoare de 2 milioane de dolari, mai puţin decât va primi irlandezul, însă o sumă mult mai mare decât ceea primeşte în general. 

Conor McGregor - Donald Cerrone va fi main event-ul galei UFC 246, iar lupta va avea loc la categoria welterweight. 

Afla mai multe despre: conor mcgregordonald cerroneufc 

viewscnt
Articole similare