Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Badea a fost prezentat oficial la Chiajna. Ce spune despre clauza specială: ”Nu mi-a plăcut mediocritatea”

Badea a fost prezentat oficial la Chiajna. Ce spune despre clauza specială: ”Nu mi-a plăcut mediocritatea”

Superliga

Comentarii

Ionuţ Badea a fost prezentat miercuri în mod oficial la Concordia Chiajna. Fostul secund al lui Christoph Daum de la naţionala României l-a înlocuit pe Ion Moldovan, demis din cauza rezultatelor proaste.

”E de mult aşteptat pentru mine momentul de a mă întoarce la propriu în iarbă. Experienţa petrecută la echipa naţională mi-a fost de mare ajutor, însa nu a fost o muncă de teren de zi cu zi. A fost mai mult o muncă de birou. 

Provocarea de a veni la Chiajna a venit, poate, la momentul oportun de ambele părţi, pentru că şi Concordia dorea o schimbare. Eu voiam să mă întorc în Liga I ca antrenor principal. E o situaţie speciala din punct de vedere al clasamentului, dar probabil de aia am şi fost adus”, recunoaşte Ionuţ Badea.

Noul antrenor al Concordiei Chiajna a recunoscut că are o clauză în contract ce prevede un bonus în sezonul viitor, dacă echipa câştigă campionatul.

”Nu mi-a plăcut niciodată mediocritatea. Oriunde am fost am încercat şi am vrut să câştig. Fireşte că toate lucrurile astea converg şi către obiectiv material şi, atâta vreme cât banii o să fie doar ca o consecinţă a ceea ce facem în teren, lucrurile pot fi posibile la orice nivel”, a declarat Badea. 

Afla mai multe despre: concordiachiajnaionut badeaschimbaremoldovan demis 

viewscnt
Articole similare