Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Badea tremură după ce echipa lui a ajuns pe loc retrogradabil: "Noi suntem mereu ameninţaţi"

Badea tremură după ce echipa lui a ajuns pe loc retrogradabil: "Noi suntem mereu ameninţaţi"

Superliga

Comentarii

Chiajna a pierdut al doilea meci la rând la scor de neprezentare. Victoria de la Craiova a fost deja dată uitării şi ilfovenii au ajuns pe loc de Liga 2.

După 0-3 acasă cu Astra, Concordia a repetat eşecul şi la Iaşi. Ionuţ Badea ştie că poate avea oricând soarta lui Edi Iordănescu, Opriţa sau Măldăraşanu. 

"Oricând traim sub ameninţare ca antrenori şi Flavius a fost acum două etape la fel si Măldăraşanu s-a intamplat dupa această etapă. Nu am o problemă cu chestia asta, eu îmi fac meseria şi mă gândesc doar la ce am de făcut. Am suferit mult la atitudine în prima repriză, partea secundă a fost mai buna din punctul ăsta de vedere, dar nu a fost de ajuns" , a declarat antrenorul Concordiei Chiajna, Ionuţ Badea, pentru TelekomSport.

Şi Marc era dezamăgit după o nouă înfrângere. Mai ales că apărarea a dat rateuri. 

"Sunt nervos, frustrat, supărat ca după o înfrângere, dar cel mai dureros e că am luat şase goluri în două meciuri şi nu am înscris unul măcar, iar ocazii am avut. Încercăm să ne ridicăm din pasa proastă şi să câştigăm următorul meci de acasă care e capital", a spus fundaşul ilfovenilor la finalul meciului din Moldova. 

Afla mai multe despre: badeachiajnaiaşi 

viewscnt
Articole similare