Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Badr Hari, depistat pozitiv cu COVID-19! Partida cu Benny Adegbuyi, pe cale să se amâne din nou

Badr Hari, depistat pozitiv cu COVID-19! Partida cu Benny Adegbuyi, pe cale să se amâne din nougalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Luptătorul marocan Badr Hari (35 de ani) a anunţat pe conturile personale de socializare faptul că este infectat cu noul coronavirus. Astfel, meciul cu românul Benny Adegbuyi (35 de ani), de la Rotterdam, este foarte puţin probabil.

Badr Hari se află în izolare, împreună cu un partener de antrenament, confirmat şi el cu COVID, însă nu se cunoaşte exact dacă va fi gata pentru meciul cu Benny Adegbuyi, programat pentru 7 noiembrie, în gala Glory 76. Duelul ar fi trebuit să aibă loc pe 20 iunie, însă pandemia de coronavirus i-a obligat pe organizatori să reprogrameze întâlnirea.

Am fost testat pozitiv cu coronavirus. În prezent, sunt în carantină la domiciliu şi mă recuperez bine după câteva zile de boală. Am luat în serios toate măsurile de siguranţă pentru COVID-19 de la începutul pandemiei, dar din păcate s-a produs această infectare. Asta ne arată cât de serios trebuie să tratăm acest virus. În acest moment, trebuie să mă odihnesc şi voi relua antrenamentul cât mai curând posibil”, a scris Badr Hari, pe Instagram.

Vestea vine cum nu se poate mai rău pentru Benny Adegbuyi, cel care se află în cea mai bună formă fizică din carieră. Pregătirea românului continuă, însă totul poate pica din nou, odată cu infectarea lui Badr Hari.

Afla mai multe despre: k1 

viewscnt
Articole similare