Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bagă rezervele ca Dică. Americanii îşi lasă vedetele acasă: Serena Williams nu va reprezenta SUA în finala Fed Cup

Bagă rezervele ca Dică. Americanii îşi lasă vedetele acasă: Serena Williams nu va reprezenta SUA în finala Fed Cup

Tenis

Comentarii

România are mari şanse să întâlnească campioana Fed Cup în weekendul 9-10 februarie, la începutul anului viitor. Cehia a devenit favorită certă la trofeul ediţiei 2018 după ce patru dintre cele mai bune jucătoare ale Statelor Unite au decis să nu participe la duelul pentru trofeu, de la Praga.

Echipa Statelor Unite se prezintă cu rezervele la meciul în care va încerca să îşi apere coroana câştigată în 2017 anunţă site-ul oficial al competiţiei. 

Serena Williams rămâne departe de teren după controversa din finala de la US Open, Venus Williams şi Sloane Stephens sunt deja în vacanţă, iar Madison Keys a anunţat-o pe căpitanul-nejucător Kathy Rinaldi că nu doreşte să îşi forţeze genunchiul cu probleme, deşi în această săptămână joacă la Turneul Elitelor de la Zhuhai şi a câştigat meciul de debut contra Dariei Kasatkina.

În aceste condiţii, pentru deţinătoarea trofeului vor evolua Danielle Collins (35 WTA), Sofia Kenin (48 WTA) şi Alison Riske (63 WTA) - ca opţiuni pentru simplu, împreună cu specialista probei de dublu, Nicole Melichar (locul 15 WTA la dublu).

De partea cealaltă, Cehia va miza pe două sportive prezente la Turneul Campioanelor - Petra Kvitova (7 WTA) şi Karolina Pliskova (8 WTA), dar şi pe Katerina Siniakova (cea mai bună jucătoare a lumii la dublu) şi Barbora Strycova (5 WTA la dublu).

Afla mai multe despre: serena williamssuafed cupcehiadecizieanunt 

viewscnt
Articole similare