Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Băgaţi în şedinţă după ce-au luat 4 de la FCSB: "Am ajuns în 90 de minute de la Liga Campionilor la Liga a V-a!"

Băgaţi în şedinţă după ce-au luat 4 de la FCSB: "Am ajuns în 90 de minute de la Liga Campionilor la Liga a V-a!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Eşecul umilitor de la Bucureşti i-a băgat pe jucătorii ieşeni în şedinţă. Omul de afaceri Horia Sabo, n-a suportat scorul 4-0 şi şi-a vărsat nervii pe fotbaliştii lui Stoican.

"Am avut o discuţie în vestiar cu ei, le-am spus ceea ce am avut de spus. Dacă vom juca aşa cum am jucat cu FCSB nu batem pe nimeni! Sunt convins că şi Flavius a discutat cu jucătorii şi va remedia problemele apărute. Sper ca în această săptămână să se lucreze bine, iar sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, să vedem o cu totul altă faţă a echipei. Eu sunt optimist că lucrurile pot fi reglate rapid. Pentru a demonstra că a fost un simplu accident, sâmbătă trebuie să avem o cu totul altă faţă", a dezvăluit Tibor Selymeş, directorul sportiv al echipei.
 
Acesta a vorbit şi despre motivele eşecului de la Bucureşti: "Lipsă de atitudine, asta s-a întâmplat! Lipsă de determinare, joc pe vârfuri. Am intrat pe Arena Naţională în costume noi, arătam de Liga Campionilor şi în 90 de minute de joc am ajuns la Liga a V-a. Nu scorul m-a deranjat. Poţi să pierzi la scor, însă să joci fotbal, să te baţi, să lupţi, să faci o alunecare, să bagi capul în gheata adversarului. Asta nu am văzut. În afară de Cristea, care a încercat ceva, de unul singur, toţi au fost o apă şi un pământ: blazaţi, fără curaj şi ambiţie".

Afla mai multe despre: poli iasisedintajucatoriproblemescandal 

viewscnt
Articole similare