Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Băieţii lui tata. Viitorul are în lot un număr impresionant de fii sau rude ale unor foşti jucători. Trei dintre părinţi au îmbrăcat tricoul Barcelonei

Băieţii lui tata. Viitorul are în lot un număr impresionant de fii sau rude ale unor foşti jucători. Trei dintre părinţi au îmbrăcat tricoul Barcelonei

Diverse

Comentarii

Ianis Hagi este cel mai cunoscut fiu de la Viitorul, însă, odată cu sosirea lui George Ganea, numărul jucătorilor cu părinţi iluştri a crescut vertiginos

Viitorul fotbalului românesc este legat puternic de trecut. Mai ales la Viitorul Constanţa, club aflat în proprietatea lui Gheorghe Hagi. "Regele" l-a crescut pe fiul său, Ianis, în Academia de la Ovidiu, iar alţi foşti jucători au ales şi ei şcoala lui Hagi pentru a-şi vedea fiii sau nepoţii educaţi corespunzător. Iată lista jucătorilor aflaţi în acest moment în lotul Viitorului care au părinţi cunoscuţi în fotbal.

Ianis Hagi, 20 de ani - fiul lui Gheorghe Hagi, cel mai bun fotbalist român din toate timpurile

Nicolas Popescu, 15 ani - fiul lui Gică Popescu va împlini 16 ani în martie şi s-a alăturat Viitorului în această iarnă. Tatăl său a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti români. Are 115 selecţii în naţională, a jucat la cinci turnee finale mondiale şi europene şi a îmbrăcat tricoul unor echipe precum Barcelona, Tottenham sau Galatasaray.

Rivaldinho, 23 de ani - fiul lui Rivaldo, unul dintre fotbaliştii de top ai lumii. A câştigat titlu mondial cu Brazilia, are în palmares Balonul de Aur 1999 şi este una dintre legendele Barcelonei, pentru care a evoluat cinci sezoane.

George Ganea, 19 ani - fiul lui Ionel Ganea, fost internaţional român. Ganea are 45 de selecţii şi 19 goluri pentru naţionala României, alături de care a participat la Euro 2000.

Răzvan Prodan, 19 ani - fiul regretatului Didi Prodan, care a jucat de 54 de ori pentru România, a evoluat la Steaua, la Atletico Madrid şi la Glasgow Rangers şi care a încetat din viaţă la 44 de ani, în noiembrie 2016, din cauza unui atac de cord.

Denis Drăguş, 19 ani - fiul lui Mihai Drguş, fotbalist în anii '90 la FC Argeş, la Samsung Blue Wings şi la Torpedo Moscova.

Alexi Pitu 16 ani - nepotul lui George Pitu, fost jucător important în Liga I, la Craiova, la Steaua sau la FC Naţional.

Valentin Cojocaru 23 de ani - fiul lui Ispas Cojocaru, fost arbitru cunoscut în Liga I.

Şi alţi jucători străini de la Viitorul, în afară de Rivaldinho, au rude cunoscute:

Bradley de Nooijer, olandez, 21 de ani - tatăl său, Gerard, a jucat 10 sezoane la Sparta Rotterdam şi două la Feyenoord, iar în prezent este antrenor la FC Dordrecht, echipă olandeză de primă ligă.

Amir Natcho, rus, 22 de ani - este vărul lui Bibras Natcho, un cunoscut fotbalist israelian, care a jucat la Rubin Kazan, la PAOK Salonic, la ŢSKA Moscova, iar acum joacă pentru Olympiacos, în Grecia.

Bas Kuipers, olandez, 24 de ani - este nepotul unui astronaut olandez faimos în ţara sa, Andre Kuipers.

În plus, la Viitorul au mai crescut şi alte rude ale unor fotbalilti cunoscuţi. Răzvan Marin, în prezent la Standard Liege, este fiul lui Petre Marin, jucătorul la Steaua în anii 2000. Alexandru Mitriţă, ajuns în această iarnă la New York City FC, a crescut şi el la Academia lui Hagi, el fiind nepotul lui Dumitru Mitriţă, jucător la Craiova şi la Steaua în trecut.

 

Afla mai multe despre: viitorulcopiifotbalisti 

viewscnt
Articole similare