Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balaj, ”roşu” direct pentru Şumudică: ”Când îl arbitram şi a bătut-o pe FCSB la Giurgiu, altfel mă saluta şi îşi lăsa aplecat capul. Acum ne luăm la mişto”

Balaj, ”roşu” direct pentru Şumudică: ”Când îl arbitram şi a bătut-o pe FCSB la Giurgiu, altfel mă saluta şi îşi lăsa aplecat capul. Acum ne luăm la mişto”

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele formaţiei CFR Cluj, Cristi Balaj, a răbufnit şi a avut un discurs dur la adresa lui Marius Şumudică, după eliminarea clujenilor din competiţiile continentale.

CFR Cluj a ieşit din cupele europene în acest sezon, astfel că îi mai rămân doar competiţiile interne: campionatul, respectiv Cupa României.

Ardelenii au fost eliminaţi din turul al doilea al preliminariilor Conference League de Adana Demirspor, scor 2-3 la general.

Balaj l-a nimicit pe Şumudică: ”A fost dat afară de peste tot pe unde umblă. Şi-a pierdut respectul faţă de mine”

În contextul acestei situaţii, în finanţatorul Nelu Varga a asigurat că CFR Cluj va fi o ”nucă” tare în Superligă, Cristi Balaj a avut un atac dur la adresa lui Marius Şumudică.

Preşedintele formaţiei din Gruia i-a răspuns acid fostului antrenor al clujenilor, care a criticat-o în mai multe rânduri pe CFR în ultima perioadă.

”Acum încearcă să găsească explicaţii. Eu îl înţeleg pe el. Cunoştea echipa Adana şi din acest punct de vedere era normal să aibă acea declaraţie. Eu încerc să fiu cât se poate de realist.

Nu ştiu dacă s-a bucurat sau nu că am pierdut la cum s-a exprimat sau a dat declaraţii despre CFR Cluj. Dar eu îl înţeleg pentru că Adana într-adevăr e un club foarte puternic, cu valori individuale, dar el nu ştia ce echipă avem noi.

Ştii cum e? La TV toţi sunt mari antrenori. Au probleme doar atunci când activează. A fost dat afară de peste tot pe unde a fost. Păi nu îşi termină niciodată contractele, e dat afară de peste tot pe unde umblă.

O spune statistica, nu eu. Pentru că nu noi l-am dat afară. Se pare că el şi-a pierdut respectul faţă de mine. Nu mai are acelaşi respect pe care îl avea când îl arbitram şi a câştigat campionatul.

La cum vorbeşte… L-am auzit într-o intervenţie la TV şi m-a deranjat atitudinea lui. Era avocatul celor care i-au făcut şi lui contractul la CFR Cluj. Spunea că nu a mai auzit de sume şi să se dea 500 de mii de euro pe împrumut.

Nici eu nu am mai auzit să spună antrenorul că n-are clauză de reziliere şi când e dat afară să apară clauza. Şi dacă nu plăteşti 200 de mii de euro în 30 de zile să plăteşti 100 de mii de euro în plus. Păi şi la cămătari dacă te duci pe stradă dai maxim 10%. Aia nu e dobândă, e cămătărie.

(n.r. deci nu i-a ieşit lui Şumudică cu şanse zero) Doar acum? Dacă ne-am fi calificat nu aş fi spus nimic, pe cuvânt de onoare. Repet, şi-a pierdut respectul faţă de mine la cum vorbeşte. Atunci când îl arbitram şi a bătut-o pe FCSB la Giurgiu cu mine arbitru altfel mă saluta şi îşi lăsa aplecat capul. Acum ne luăm la mişto.

Dacă ne-am fi calificat, mai mult ca sigur n-aş fi spus nimic. Probabil răbufnesc acum fiind şi foarte supărat”, a declarat Balaj, conform Fanatik.

CFR Cluj este singura dintre cele reprezentante ale României care a fost eliminată din Conference League. Farul, FCSB şi Sepsi au avansat în turul al treilea preliminar.

Afla mai multe despre: cfr clujcristi balajmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare