Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bălaşa, enervat că oltenii l-au pus pe Pigliacelli să bată penalty-ul: ”Ne-au luat la mişto, a fost o aroganţă a lor”

Bălaşa, enervat că oltenii l-au pus pe Pigliacelli să bată penalty-ul: ”Ne-au luat la mişto, a fost o aroganţă a lor”

Superliga

Comentarii

Mihai Bălaşa spune că cei de la Craiova şi-au luat adversarii peste picior în momentul în care l-au desemnat pe Mirko Pigliacelli să execute lovitura de la 11 metri. Portarul Craiovei a făcut 1-1 dintr-o lovitură de la 11 metri primită de olteni în minutul 39. FCSB - Craiova s-a terminat 3-2.

Devis Mangia a surprins şi l-a trimis pe Mirko Pigliacelli să execute lovitura de la 11 metri, în momentul în care FCSB conducea cu 1-0. Portarul Craiovei a executat cu multă stăpânire de sine şi a egalat. Însă Mihai Bălaşa consideră că cei de la Craiova au încercat să-şi ia peste picior adversarii cu această decizie:

”A fost un meci de 6 puncte, pentru că dacă făceam un pas greşit rămâneam pe 3 şi CFR se distanţa. (Nervi pe final) Normal. Pentru că era un meci cu miză şi la meciurile astea aşa se întâmplă. (Că Pigliacelli a bătut penalty) Nu vreau să comentez aşa ceva. (Surpinzător?) Suprinzător şi un pic peste picior, aşa. (De ce?) Vii şi pui portarul să bată 11 metri. Mi se pare puţin cam de sus, o aroganţă. (Păi nu mai avea cine să bată. Au ratat toţi jucătorii) Nu mă interesează pe mine, dar mi s-a părut puţin la mişto”, a declarat Mihai Bălaşa.

Afla mai multe despre: mihai balasa 

viewscnt
Articole similare