Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bâlbâială la FCSB. Un jucător a plecat, a fost prezentat la noua echipă, dar a fost chemat înapoi: ”I-am zis lui Gigi că nu este normal”

Bâlbâială la FCSB. Un jucător a plecat, a fost prezentat la noua echipă, dar a fost chemat înapoi: ”I-am zis lui Gigi că nu este normal”

Superliga

Comentarii

Un jucător care a plecat de la FCSB şi a fost prezentat oficial la noua sa echipă a fost întors din drum de Mihai Stoica. Acum, tânărul Octavian Popescu se află în lotul FCSB-ului şi a debutat la seniori în victoria cu 3-0 în faţa lui FC Argeş, după ce a intrat în minutul 50.

Transfer straniu în România. Pe 20 august, Turris Turnu Măgurele anunţa pe site-ul oficial că l-a împrumutat pe Octavia Popescu de la FCSB. La exact o lună distanţă, mijlocaşul de 17 ani a debutat pentru echipa de seniori a FCSB-ului. Mihai Stoica spune că el a fost cel care l-a întors din drum. 

A plecat de la FCSB, a fost prezentat de la noua echipă şi apoi... a fost rechemat la FCSB

Octavian Popescu este un mijlocaş de 17 ani care este considerat un mare talent al generaţiei sale. FCSB l-a transferat în primăvară, de la Craiova şi a fost considerată atunci o mutare importantă. Însă, la începutul noului sezon, cei de la FCSB l-au trimis pe Octavian Popescu să joace sub formă de împrumut la Turri Turnu Măgurele. Tot atunci a plecat la Turris şi tânărul Romeo Adrian Niţă.
Mihai Stoica spune însă că Octavian Popescu a plecat de la FCSB la Turris fără ca el să ştie şi, imediat cum a aflat, la intervenit la Gigi Becali: ”Bineînţeles că am contribuit în luarea unor decizii. Spre exemplu, simplul fapt că Octavian Popescu fusese împrumutat fără să ştiu la Turris, făcuse şi poză, săracul, şi am intervenit şi i-am explicat lui Gigi că nu e normal să trimitem doi jucători sub vârstă, care evoluează pe aceeaşi poziţie oarecum, pentru a concura singuri. Copilul trebuie să vină înapoi, chiar dacă va fi dezamăgit, să joace la echipa a doua şi să facă pasul. E un copil extraordinar, are nişte calităţi extraordinare”, a declarat Mihai Stoica la Pro X.  

Octavian Popescu a plecat de la FCSB pe 20 august, când, de altfel, a şi fost prezentat oficial la Turris Turnu Măgurele. Însă a făcut rapid cale întoarsă. Cu FC Argeş, în această etapă, Popescu a debutat pentru seniorii lui FCSB după ce a intrat în locul lui Robert Ion, în minutul 50. 

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare