Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bale nu e singurul. Ce alte superstaruri nu vor juca la Campionatul Mondial din Rusia

Bale nu e singurul. Ce alte superstaruri nu vor juca la Campionatul Mondial din Rusiagalerie foto
Comentarii

Preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia sunt aproape de final şi au apărut şi surprize.

Ţări cu mare tradiţie în fotbal au ratat calificarea şi jucători cu nume grele în fotbalul internaţional vor vedea turneul final la TV.

Site-ul www.telekomsport.ro a ales cei mai importanţi fotbalişti care au ratat şansa de a evolua la Mondial.

Gareth Bale (Ţara Galilor)

Accidentat, Bale n-a jucat pentru Ţara Galilor în meciul cu Irlanda, pierdut, scor 0-1. Galezii au terminat pe 3 grupa D şi n-au şansa de a repeta evoluţia bună de la Euro 2016.

Arjen Robben (Olanda)

Starul lui Bayern ratează poate ultima şansă de a mai evolua la un Mondial. În vârstă de 33 de ani, Robben nu şi-a putut ajuta naţionala să prindă măcar un loc de baraj. În grupa A, Suedia e pe locul 2, iar Franţa s-a calificat direct.

Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu (Turcia)

Mircea Lucescu a eşuat în misiunea de a duce Turcia la turneul final. Astfel, două nume importante din lotul Turciei vor vedea Mondialul la TV. Arda Turan, de la Barcelona, şi Hakan Çalhanoğlu, vedeta celor de la AC Milan, se alătură starurilor care nu vor merge în Rusia vara viitoare.


Stefan Jovetic (Muntenegru)

Jovetic, 27 de ani, în prezent la Monaco, a înfruntat România în preliminarii şi chiar dacă muntenegrenii au terminat în faţa tricolorilor, locul 3, au pierdut lupta cu Danemarca şi Polonia, astfel că vor sta acasă vara viitoare. Jovetic a punctat de 7 ori pentru Muntenegru în această campanie.

Edin Džeko (Bosnia)

Starul celor de la AS Roma e obişnuit să joace cu naţionala sa doar în preliminarii. Džeko, 31 de ani, are cifre uluitoare la echipele de club, dar nu stă deloc rău nici la naţională. Are 52 de goluri marcate, în 88 de meciuri pentru Bosnia, iar în aceste preliminarii a punctat de 5 ori. În grupa H, Grecia are nevoie doar de o victorie cu codaşa Gibraltar pentru a lăsa acasă Bosnia.

Andrii Iarmolenko (Ucraina)

Ucraina a terminat grupa de calificare în faţa Turciei, dar n-a fost suficient să prindă măcar barajul. Iarmolenko, vedeta ucrainenilor, ratează şansa de a continua perioada foarte bună din cariera sa. În vara acestui an, Iarmolenko a fost transferat de Borussia Dortmund. În aceste preliminarii, starul Ucrainei a reuşit să marcheze 6 goluri.

Pierre-Emerick Aubameyang (Gabon)

Superstarul celor de la Dortmund va fi unul dintre cei mai mari absenţi de la Mondial. Gabon a pierdut lupta cu Coasta de Fildeş şi Maroc în preliminarii, iar Aubameyang va avea o vacanţă prelungită în perioada Mondialului din Rusia.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: campionatul mondial din rusiasuperstarurigareth balearjen robbenpierre-emerick aubameyang 

viewscnt
Articole similare