Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bălgrădean e out pentru returul cu Rapid Viena! Dică se "roagă" pentru sănătatea lui Andrei Vlad: ”Sunt stresat să nu păţească ceva" :)

Bălgrădean e out pentru returul cu Rapid Viena! Dică se "roagă" pentru sănătatea lui Andrei Vlad: ”Sunt stresat să nu păţească ceva" :)

FCSB

Comentarii

Accidentarea suferită de Cristi Bălgrădean în partida cu Viitorul Constanţa este mai serioasă decât s-a crezut iniţial. Antrenorul Nicoale Dică a confirmat astăzi în conferinţa de presă premergătoare meciului că fostul portar de la Craiova şi Dinamo nu va apăra cu Rapid Viena.

În absenţa lui Bălgrădean, Dică se va baza pe tânarul Andrei Vlad, portar care a încasat 10 goluri în cele patru meciuri disputate până acum în Cupele Europene. Antrenorul de la FCSB are însă încredere în goalkeeper-ul de 19 ani: ”Sper să nu conteze absenţa lui Bălgrădean. Vlad a intrat foarte bine în meciul cu Viitorul, are un caracter foarte puternic, avem încredere în el şi cu siguranţă va face un meci mare!!” a declarat tehnicianul roş-albaştrilor.

Rezerva lui Vlad la acest meci va fi un portar chiar şi mai tânăr decât el. FSCB l-a trecut pe lista UEFA pe Valentin Slabu, iar Dică glumeşte amar: ”Îl avem pe Vlad în poartă şi sperăm ca el să nu aibă nicio problemă în timpul celor 90 de minute. Sunt foarte stresat să nu păţească ceva (n.r. râde). Dacă ai ghinion, se poate întâmpla orice, dar sperăm să nu fie cazul” a concluzionat Nicolae Dică.

Valentin Slabu are numai 17 ani şi a fost înscris de roş-albaştrii pe lista de  24 de jucători pe care-i va folosi în turul III al Europa League.

Afla mai multe despre: nicolae dicăfcsbcristi bălgrădean 

viewscnt
Articole similare