Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bălgrădean, tunete şi fulgere la finalul meciului cu Young Boys: "Suntem prea mici! A văzut toată lumea, probabil a dat penalty pentru că suntem români!". Ce i-a spus centralului când a fost eliminat

Bălgrădean, tunete şi fulgere la finalul meciului cu Young Boys: "Suntem prea mici! A văzut toată lumea, probabil a dat penalty pentru că suntem români!". Ce i-a spus centralului când a fost eliminat

UEFA Europa League

Comentarii

Cristi Bălgrădean (32 de ani) a reacţionat la finalul meciului încheiat cu scandal, Young Boys - CFR 2-1, în care a fost eliminat, şi a spus că e de părere că e o dezamăgire foarte mare. Portarul CFR-ului a tunat la adresa arbitrului şi a spus că "suntem prea mici", dar şi că "trebuia să meargă Elveţia, nu România" mai departe în Europa League.

Bălgrădean a dezvăluit ce i-a spus arbitrului, care l-a eliminat pentru un presupus fault la un adversar la faza penalty-ului cu care Young Boys a egalat.

"Ce mai e de spus după o asemenea fază? Cred că a văzut toată lumea ce penalty a putut să dea acest arbitru  Suntem prea mici, probabil a dat penalty pentru că suntem români, asta este! Din păcate, nu mai putem întoarce rezultatul, e o dezamăgire mare în rândul echipei, cred că în rândul României este o dezmăgire foarte mare pentru că nu meritam să pierdem această calificare, dar acest arbitru a făcut să pierdem această calificare.

Nici n-am apucat să ajung la el şi mi-a dat roşu direct şi l-am întrebat pentru ce îmi dai roşu? Pentru proteste! Ce ţi-am zis? Ţi-am zis cum ai putut să dai un asemenea penalty! asta a fost singurul dialog avut.  38.08 Pentru ce îmi dai roşu? Pentru proteste! Ce proteste, că n-am ajuns la tine să apuc să te întreb.  



Aşa cred, că suntem prea mici pentru că suntem prea mici, trebuia probabil să meargă Elveţia şi  nu România. Cred că după aspectul jocului, trebuia să meargă CFR-ul în seara asta. Dezamăgirea este mare, probabil că azi o să mai stăm să mai povestim la masă şi de mâine va trebui să ne gândim la meciul cu Steaua de duminică.  

Nu ştiu dacă mai sunt foarte multe de spus sau de explicat pentru că a văzut toată Europa, la fel şi cu Roma, penalty la fel, acesta este decisiv şi din păcate pentru CFR,  pentru România s-a încheiat campania europeană."
, a spus Cristi Bălgrădean, după meci.

Young Boys - CFR Cluj 2-1, în grupele Europa League

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de Young Boys Berna, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei A a Ligii Europa. Acest rezultat, influenţat de un penalti uşor acordat de arbitrul francez Benoît Bastien, a dus la eliminarea clujenilor din Liga Europa. CFR a terminat cu doi jucători eliminaţi, portarul Cristian Bălgrădean şi mijlocaşul Damjan Djokovici, acesta din urmă insultându-l pe arbitru.

Au marcat: Nsame '90+3 (p), Gaudino '90+6 / Debeljuh '84.

0-1, min. 84: Rondon a şutat la poartă, de la 8-9 metri, mingea a lovit bara şi a revenit în careul mic, iar Debeljuh a trimis balonul în poartă, din cădere;

1-1, min. 90+3: În minutul 90, Bălgrădean a boxat un balon în careul mic, din faţa unui adversar care a căzut ca secerat. Arbitrul francez a considerat că portarul român, care l-a atins uşor pe adversar, după ce a boxat mingea, l-a lovit în faţă pe jucătorul gazdelor şi a dictat penalti, eliminându-l apoi pe Bălgrădean, care a protestat vehement;

2-1, min. 90+6: Gaudino a marcat după un contraatac al gazdelor.

Au evoluat următoarele echipe:

Young Boys: Von Ballmoos - Hefti, Burgy (Siebatkeu '86), Lefort, Garcia - Ngamaleu (Zesiger '82), Aebischer, Rieder (Martins '59), Sulejmani (Gaudino '59) - Mambimbi (Elia Meschack '59), Nsame. Antrenor: Gerardo Seoane;

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Burcă, Vinicius, Camora - Djokovici, Hoban - Deac (Sandomierski '90+2), Păun (Debeljuh '74), Pereira (Susici '87) - Rondon. Antrenor Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Păun '71, Burcă '89, Camora '90+9 / Sulejmani '90+5;

Cartonaşe roşii: Bălgrădean '90, Djokovici '90+7 / Nsame '90+5.

Arbitri: Benoît Bastien - Hicham Zakrani şi Frederic Haquette - Karim Abed (toţi din Franţa).

În celălalt meci al grupei, ŢSKA Sofia a învins echipa AS Roma, cu scorul de 3-1.

Clasamentul final al grupei este următorul: AS Roma - 13 puncte, Young Boys - 10, CFR Cluj - 5, ŢSKA Sofia - 4.

Afla mai multe despre: cristi balgradeancfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare