Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balint dezamăgit de arbitraj: ”Aveam impresia că aveam nevoie de un fileu, ca să nu-i atingem pe cei de la FCSB”

Balint dezamăgit de arbitraj: ”Aveam impresia că aveam nevoie de un fileu, ca să nu-i atingem pe cei de la FCSB”

UTA

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA, Laszlo Balint, s-a declarat nemulţumit la finalul meciului cu FCSB de arbitrajul lui Cătălin Popa.

FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. Au marcat Man '76 (penalti acordat pentru un fault la Octavian Popescu), Coman '90 şi Olaru '90+2. În minutul 58 de la oaspeţi a fost eliminat Neluţ Roşu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Tehnicianul arădenilor, Laszlo Balint, s-a declarat nemulţumit de prestaţia brigăzii conduse de Cătălin Popa: ”Dezamăgirea e destul de mare în rândul nostru, pentru că aveam aşteptări, chiar dacă din punct de vedere ofensiv nu am făcut cel mai strălucit joc.  Din punct de vedere defensiv cred că am stat destul de bine şi cel puţin cât am fost în egalitate numerică nu cred că am avut foarte mari probleme.  Bineînţeles că eliminarea lui Neluţ Roşu a fost un moment psihologic important, la fel ca şi penalty-ul din care FCSB a deschis scorul. Era destul de greu să obţinem un rezultat bun în asemenea context. Vreau să-mi felicit băieţii, pebtru că au făcut un efort considerabil.

Poate ar trebui să avem parte de mai mult respect. La un moment dat, de pe margine, aveam impresia că aveam nevoie de un fileu, ca să nu-i atingem pe cei de la FCSB, pentru că absolut orice contact se dădea în favoarea lor. Noi, din câte se pare, suntem destul de mici ca să ne batem în jumătatea superioară a clasamentului. Ne dorim, dar trebuie să rămânem ancoraţi în realitatea noastră şi să vedem ce putem să scoatem din acest sezon” a declarat Laszlo Balint, antrenorul oaspeţilor, la finalul meciului

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare