Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balonul de Aur, pe picior de plecare de la Real Madrid! O fostă câştigătoare de Champions League îl vrea pe Luka Modric

Balonul de Aur, pe picior de plecare de la Real Madrid! O fostă câştigătoare de Champions League îl vrea pe Luka Modric

Real Madrid

Comentarii

Planul lui Real Madrid pentru această vară, pe lângă marile transferurile pe care le-a făcut şi altele pe care le pregăteşte, este să se şi despartă de un număr impresionant de jucători. Chiar dacă nu este unul dintre ei, Luka Modric ar putea să părăsească "Santiago Bernabeu".

AC Milan este ultima echipă care s-a înscris în cursa pentru serviciile lui Luka Modric (33 de ani), scrie cotidianul spaniol Marca. Croatul a fost la un pas de a pleca de la Real vara trecută chiar la marea rivală a lui Milan, Inter, însă în ciuda eforturilor făcute de clubul nerazzurro, transferul nu s-a mai realizat. 

Chiar dacă vicecampionul mondial ar vrea să rămână la Real şi să revină la cea mai bună formă posibilă sub comanda lui Zinedine Zidane, croatul a simpatizat în copilărie echipa antrenată în acest moment de Marco Giampaolo, iar pentru tehnicianul italian, Modric ar putea fi piesa lipsă din puzzle. 

  • Doi ani de contract mai are Luka Modric cu Real Madrid 
  • 20 de milioane de euro este cota mijlocaşului croat 
  • 46 de meciuri a jucat pentru Real sezonul trecut, reuşind doar patru goluri şi opt assist-uri 

În urmă cu un an, Real a renunţat la Balonul de Aur din acel moment, Cristiano Ronaldo, fiind transferat tot la o echipă din Serie A, Juventus. 

Afla mai multe despre: luka modricreal madridac milan 

viewscnt
Articole similare