Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balonul de Aur pentru Robert Lewandowski? "Dacă ne uităm la cifre, poate fi cel mai bun din lume, nu doar din campionatul german"

Balonul de Aur pentru Robert Lewandowski? "Dacă ne uităm la cifre, poate fi cel mai bun din lume, nu doar din campionatul german"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Hansi Flick, şi-a exprimat încrederea că atacantul polonez Robert Lewandowski, autorul unei duble în finala Cupei Germaniei, va câştiga Balonul de aur 2020, informează presa germană, citată de agenţia Xinhua.

După ce a cucerit al optulea titlu consecutiv în Bundesliga, "Die Roten" (Roşii) şi-au trecut în palmares şi cupa naţională, sâmbătă, după victoria cu 4-2 în faţa cu Bayer Leverkusen, două dintre golurile învingătorilor fiind marcate de Lewandowski.

Flick s-a declarat încântat de performanţele reuşite de starul polonez în acest sezon. "Să privim cifrele. A marcat 34 de goluri în Bundesliga şi 51 în toate competiţiile. În consecinţă, poate fi cel mai bun nu doar în campionatul german, ci şi în întreaga lume. Cred că poate cuceri Balonul de Aur 2020. Îi doresc succes cu ocazia votului", a spus Flick.

Bayern Munchen poate realiza tripla în acest sezon, Lewandowski şi coechipierii săi fiind ca şi calificaţi în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, competiţie care urmează se finalizeze luna viitoare, în Portugalia.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare