Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balotelli, răspuns dur la criticile lui Chiellini: "Măcar eu am curaj să spun lucruri în faţă. Căpitanule ciudat!"

Balotelli, răspuns dur la criticile lui Chiellini: "Măcar eu am curaj să spun lucruri în faţă. Căpitanule ciudat!"
Comentarii

Mario Balotelli (29 de ani) i-a dat replica lui Giorgio Chiellini (35 de ani), veteranul lui Juventus care a spus despre "Super Mario" că nu-l place pentru că este "o persoană negativă". Atancatul Bresciei a răspuns imediat după ce au apărut vorbele pe care Chiellini le-a scris în cartea sa autobiografică.

Chiellini şi-a lansat cartea şi, într-un interviu acordat La Republicca, a reiterat idea că nu-i plac Balotelli şi Filipe Melo, doi fotbalişti cu care a împărţit vestiarul. Fundaşul lui Juventus a spus despre Balotelli că e o persoană negativă, lipsită de respect faţă de colegi şi cu o atitudine greşită. Răspunsul lui Balotelli n-a întârziat să apară.

"Măcar eu am curajul şi onestitatea să spun lucruri direct oamenilor. Ai avut multe oportunităţi să o faci, să te comporţi ca un bărbat adevărat, dar n-ai făcut-o. Cine ştie ce vei spune în viitor despre actualii tăi colegi, căpitanule ciudat! Dacă asta înseamnă să fii un campioni, atunci prefer să nu fiu. Nu am arătat niciodată lipsă de respect când am îmbrăcat tricoul naţionalei!", a scris Mario Balotelli într-un Instagram Story.

Cartea lui Giorgio Chiellini va fi pusă la vânzare începând de săptămâna viitoare.

Afla mai multe despre: balotellichielliniraspuns 

viewscnt
Articole similare