Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Băluţă, debusolat după înfrângerea cu Astra Giurgiu: ”Aveam o şansă mare să ne apropiem de locul 3”

Băluţă, debusolat după înfrângerea cu Astra Giurgiu: ”Aveam o şansă mare să ne apropiem de locul 3”

Superliga

Comentarii

Formaţia Astra Giurgiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I.

La finalul partidei, Alexandru Băluţă s-a declarat dezamăgit de rezultatul înregistrat pe tabelă şi de jocul pe care echipa din Craiova l-a prestat în această seară.

”Un meci slab din partea noastră. Nu prea am contat, au fost multe momente în joc în care am fost foarte absenţi. Nu am respectat ceea ce Mister ne-a transmis. Trebuie să vedem ce am greşit. Mergem acasă, muncim mai mult şi la meciul următor îndreptăm lucrurile”, a spus Băluţă la Telekom Sport.

Înfrângerea din această seară l-a luat complet prin surprindere pe Băluţă. Jucătorul Craiovei a declarat că în cazul unui succes, echipa sa s-ar fi apropiat de locul trei, exact poziţia pe care o ocupă Craiova în acest moment (cu patru puncte peste Astra). ”Obiectivul nostru a fost să plecăm cu cele 3 puncte de aici. E dezamăgitor ce s-a întâmplat pentru că aveam o şansă mare să ne apropiem de locul 3. Trebuie să analizăm ce am greşit şi să nu mai facem niciun pas greşit până la final”.

Despre meciul de etapa viitoare cu Viitorul: ”Va fi un meci foarte greu, sunt conştient de asta. Viitorul a reuşit un meci foarte greu contra Stelei. Noi avem avantaj că jucăm acasă şi trebuie să ne revanşăm faţă de suporteri după acest meci”, a mai spus jucătorul Craiovei.

Afla mai multe despre: liga 1astra giurgiuuniversitatea craiova,  

viewscnt
Articole similare