Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bancu: "Un sezon minunat! Ni s-a îndeplinit un vis!" VIDEO | Contra, dialog după meci cu oltenii de la naţională

Bancu: "Un sezon minunat! Ni s-a îndeplinit un vis!" VIDEO | Contra, dialog după meci cu oltenii de la naţională

Cupa României

Comentarii

Mijlocaşul Nicuşor Bancu a declarat că jucătorii de la CS Universitatea Craiova şi-au îndeplinit un vis prin câştigarea Cupei României, subliniind că echipa antrenată de Devis Mangia a avut un sezon minunat.

"E foarte frumos, a meritat tot sacrificiul, suntem mândri de ce am realizat, atât pentru noi cât şi pentru suporteri. Am tot vorbit despre această finală, ştiam că vom scrie istorie dacă vom câştiga. Ce putea fi mai frumos de atât? Ne bucurăm că s-a îndeplinit visul nostru şi suntem foarte fericiţi. Petrecerea a început de când s-a termiat meciul şi se va termina până mâine când trebuie să venim la naţională. Este o fericire imensă. Şi noi suntem dezamăgiţi că nu am reuşit să câştigăm campionatul, am fost aproape, e bine şi locul 3, acolo unde Craiova nu a mai fost demult. Până la urmă e un sezon minunat pentru noi", a declarat Bancu.

CSU Craiova, locul 3 în Liga I, a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.

Imediat după meci, selecţionerul Cosmin Contra a ţinut să vorbescă faţă în faţă cu Nicuşor Bancu, Alex Mitriţă şi Alexandru Băluţă. Cei trei jucători urmează să se alăture naţionala pentru amicalele cu Chile şi Finlanda.

Afla mai multe despre: craiovacupa romanieibancu 

viewscnt
Articole similare