Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă, în rolul de patron! Suma mare investită în clubul din România: "Ce am făcut eu acolo nu a putut să facă nimeni"

Bănel Nicoliţă, în rolul de patron! Suma mare investită în clubul din România: "Ce am făcut eu acolo nu a putut să facă nimeni"

Fotbal intern

Comentarii

Bănel Nicoliţă a dezvăluit suma pe care a investit-o în proiectul de la CS Făurei, echipa de fotbal din oraşul natal la care e investitor principal, manager, cât şi jucător.

Bănel Nicoliţă a dorit să ofere ceva înapoi localităţii unde s-a născut şi a început să investească la echipa locală, cu care a ajuns în Liga 3. Deşi a avut o tentativă de a renunţa, fostul fotbalist al FCSB a revenit asupra decizie, după ce autorităţile din Făurei i-au promis sprijin. 

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Bănel Nicoliţă a dezvăluit la cât se ridică investită la CS Făurei: "Când bagi banii tăi şi îi pierzi pe parcurs şi realizezi că ai băgat 300 de mii de euro... Sunt bani mulţi. Scandaluri cu familia, scandal peste tot. Analizezi că nu e ok, dar m-am băgat, fotbalul mi-a oferit ce am eu până acum şi atunci trebuie să îi ofer şi eu lui. (n.r. - 300 de mii ai băgat din banii tăi?) Da, bani foarte mulţi. 

Ce am făcut eu acolo nu a putut să facă nimeni. De aceea sunt fericit, că am realizat ceva. Dacă pierdeam şi banii şi nu realizam nimic, atunci plângeam", a declarat mijlocaşul care încă activează ca fotbalist, dar la CS Făurei. 

  • 8 e locul ocupat de CS Făurei în Liga 3, seria 2.

Bănel Nicoliţă a făcut parte din generaţia UEFAntastică a FCSB, când a ajuns cu roş-albaştrii până în semifinalele Cupei UEFA şi jucat în grupele Ligii Campionilor. Real Madrid, Olympique Lyon şi Dinamo Kiev au fost adversarele FCSB în grupa din UCL.

 

Afla mai multe despre: banel nicolitacs faurei 

viewscnt
Articole similare