Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă şi-ar fi găsit deja de muncă în SUA. Ce face fostul fotbalist + Ce sumă câştigă în prezent

Bănel Nicoliţă şi-ar fi găsit deja de muncă în SUA. Ce face fostul fotbalist + Ce sumă câştigă în prezent

Alte sporturi

Comentarii

Există zvonuri că Bănel Nicoliţă ar avea mari probleme cu banii şi ar fi plecat din ţară din cauza unor datorii pe care le-ar avea la cămătari.

Bănel Nicoliţă şi-ar fi găsit deja de muncă în SUA. Ce face fostul fotbalist + Ce sumă câştigă în prezent

Pe finalul carierei, Bănei Nicoliţă s-a întors în oraşul natal, unde a încercat să o transforme pe CS Făurei într-o forţă a fotbalului local.

Fostul mijlocaş al FCSB-ului a fost aici antrenor-jucător, dar a cheltuit în club şi o mare parte din banii pe care i-a strâns ca jucător.

Bănel Nicoliţă a plecat în SUA după ce ar fi dator la cămătari sume importante de bani.

Conform impact.ro, Bănel Nicoliţă s-a angajat în construcţii în SUA şi are un salariu de 3.000 de dolari pe lună. Sursa menţionată anterior a mai scris că fostul fotbalist trimite lună de lună câte 500 de dolari fetiţelor sale, iar încă 500 de dolari îi trimite mamei sale la Făurei.

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă: ”El ţine legătura cu copiii”

Cristina, fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă, s-a ferit să dea prea multe detalii. Cei doi au împreună două fetiţe şi Cristina susţine că Bănel încearcă să fie un tată bună şi vorbeşte frecvent cu fiicele sale:

”Este o chestiune pe care nu vreau să o discut. Nu mi-a plăcut niciodată să apar în presă. Nu ştiu mai multe amănunte. Bănel ţine legătura doar cu copiii, ei au telefoanele lor, nu vorbeşte cu mine. Nu ştiu dacă este plecat din ţară, fiecare face ce vrea cu banii lui”, ne-a declarat Cristina, fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă.

Primarul din Făurei: ”Nu e treaba mea ce probleme are Bănel Nicoliţă”

Telekom Sport l-a contactat şi pe Ionel Voinea, primarul din Făurei, alături de care Bănel Nicoliţă a început proiectul de la echipa de fotbal din localitate şi în care fostul jucător a investit foarte mulţi bani.

Acum, relaţiile dintre cei doi nu mai sunt la fel de bune. Ionel Voinea spune că nu este prea interesat de eventualele probleme pe care le are Bănel Nicoliţă şi explică ce s-a întâmplat cu echipa de fotbal CS Făurei:

”(n.r. ironic) Nu mai pot să dorm de când am aflat că a plecat Bănel din ţară. Haideţi să lămurim această problemă. Noi am avut o colaborare, am fost parteneri cu el în acest proiect sportiv (n.r. la CS Făurei). Ce probleme financiare are Bănel Nicoliţă, dacă le are, nu e treaba mea.

Eu vă pot spune doar că Primăria, prin Consiliul Local, a susţinut şi continuă să suţină echipa de fotbal. Suma pe care noi o dăm de la promovarea în divizia C, pe fiecare sezon, este de două miliarde de lei vechi. Noi suntem practic cei mai puternici susţinători, din punct de vedere financiar.

Pentru că m-aţi întrebat de Bănel Nicoliţă, nu ştiu absolut nimic de ceea ce s-a scris în presă până acum”, a declarat Ionel Voinea pentru Telekom Sport.

  • 1 gol în 37 de selecţii a reuşit Bănel pentru naţionala României.

Ce a spus Gigi Becali când a aflat că Bănel Nicoliţă a fugit în SUA din cauza datoriilor: "O să mă interesez de el"

Afla mai multe despre: banel nicolitacamatari nicolita 

viewscnt
Articole similare