Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă, stors de bani la Făurei? ”Ştiind că era la Steaua încercau să-i ia cât mai mult caşcaval”

Bănel Nicoliţă, stors de bani la Făurei? ”Ştiind că era la Steaua încercau să-i ia cât mai mult caşcaval”

Superliga

Comentarii

În presă au apărut informaţii că Bănel Nicoliţă, fostul jucător de la FCSB, ar fi plecat în Statele Unite ale Americii pentru a munci în construcţii, după ce ar fi împrumutat o sumă mare de la cămătari.

Bănel Nicoliţă, stors de bani la Făurei? ”Ştiind că era la Steaua încercau să-i ia cât mai mult caşcaval”

Fostul internaţional a investit peste 300.000 de euro la CS Făurei, echipa din oraşul natal, dar nu a ieşit pe plus, ba mai mult, s-a adâncit in datorii uriaşe. Pentru a face faţă cheltuielilor, el s-ar fi împrumutat la cămătari.

Dorin Goian a povestit un episod de când cei doi erau jucători şi a lăsat de inţeles că de multe ori Bănel Nicoliţă era stors de bani de oamenii din jur din cauza faptului că era un om bun cu mână largă!

„N-aş lua în considerare varianta alarmistă a presei, ci l-aş crede pe Bănel, care a intervenit şi a spus că e bine, sănătos, lucrează şi n-are alte probleme. Mi se pare însă că a greşit foarte mult când a decis să se întoarcă la Brăila, în loc să rămână în Bucureşti, unde i se deschideau alte oportunităţi. O grupă de juniori, prezenţe pe la emisuni TV, vizibilitate” a spus Dorin Goian, potrivit Playsport.

„Ţin minte un episod de la lot. Mergeam cu autocarul, stăteam chiar în faţa lui Bănel şi, involuntar, am auzit un dialog pe care-l purta cu nişte meseriaşi, angajaţi să-i ridice casa mamei, la Făurei.

Iar oamenii ăia îi tot cereau bani…Păi, nu v-am trimis acum două săptămâni x lei?…Ştiind că Bănel e la Steaua, la echipa naţională, încercau să-i ia cât mai mult caşcaval.

El nu era la locul construcţiei, pesemne că nici nu desemnase pe cineva să supervizeze lucrările şi-şi făceau probabil de cap. Aia mi-a rămas în minte, că-l încalţă grav cu banii! Sper să-i fie bine, să revină acasă. E un băiat grozav, un caracter puternic”, a conchis Goian.

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea! Unde este fostul fotbalist de la FCSB şi ce spune despre plecarea din ţară: ”Vreau să ştie toată lumea asta”

Afla mai multe despre: banel nicolitasteauacămătari nicoliţă 

viewscnt
Articole similare