Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Banii au făcut diferenţa” Andrei Vochin a tras concluziile după Supercupa Europei: ”Tuchel este deja un antrenor mare” EXCLUSIV

”Banii au făcut diferenţa” Andrei Vochin a tras concluziile după Supercupa Europei: ”Tuchel este deja un antrenor mare” EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Vochin a tras concluziile în studioul Telekom Sport, după Supercupa Europei câştigată de Chelsea în faţa lui Villarreal.

Chelsea, deţinătoarea Ligii Campionilor, a câştigat Supercupa Europei, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Windsor Park din Belfast, cu scorul de 6-5, după executarea loviturilor de departajare, echipa Villarreal, deţinătoarea Ligii Europa.

Chelsea a condus cu 1-0 la pauză, Villarreal a egalat în repriza a doua, scorul de 1-1 rămânând până la finalul celor 120 de minute de joc. La loviturile de departajare, "submarinul galben" a ratat de două ori, iar "albaştrii", o dată, astfel că echipa engleză s-a impus cu 6-5.

”Puterea financiară s-a văzut în finalul meciului, când Villarreal nu a mai contat. Chelsea a căutat victoria şi înainte de penalty-uri. Îţi dai seama, să ai 80 de milioane şi să le bagi pe teren doar pentru loviturile de departajare.



De ce spun că banul a contat. Pentru că schimbările pe care şi-au permis să le facă au fost de cu totul alt calibru. Cred că în primele 40 de minute Chelsea a fost echipa care a dominat, după care până la final, Chelsea nu a mai avut nicio ocazie clară de gol.

În timp ce Villarreal a ajuns să marcheze, a avut alte 2-3 situaţii importante de gol. Cred că portarii i-au ajutat pe cei de la Chelsea azi, Mendy în timpul jocului şi Kepa la penalty-uri. Mă uitam la Emery, cred că Tuchel e blestemul vieţii lui. Tuchel s-a dus acolo unde Emery nu a putut să facă nimic. Emery a pierdut cu Barca, Tuchel s-a dus la PSG şi a ajuns în finală. Astăzi îl bate. Un antrenor mare deja Tuchel.”
a spus Andrei Vochin, la finalul partidei de la Belfast.

Chelsea a cucerit Supercupa Europei, după ce a câştigat la penalty-uri în faţa lui Villarreal.

Afla mai multe despre: andrei vochinchelsea 

viewscnt
Articole similare