Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Banii, mai importanţi decât sănătatea? Englezii nu pot opri campionatul: "Miza este de sute de milioane de lire"

Banii, mai importanţi decât sănătatea? Englezii nu pot opri campionatul: "Miza este de sute de milioane de lire"

Premier League

Comentarii

Greg Dyke (72 de ani), fostul preşedinte ale Federaţiei Engleze de Fotbal (FA), spune că sezonul din Premier League nu poate fi anulat deoarece televiziunile plătesc sute de milioane de lire şi asta ar însemna pierderi uriaşe. Coronavirusul a dat peste cap toată lumea, iar fotbalul a fost afectat direct de răspândirea COVID-19.

Greg Dyke, fost director la Manchester United, Brendford şi fost preşedinte al Federaţiei Engleze în perioada 2013-2016, este convins că sezonul de Premier League va fi dus până la bun sfârşit, chiar dacă acest lucru va însemna ca sezonul să dureze până în luna august!

"Poate că va fi necesar să se dispute partidele cu porţile închise pentru a fi îndeplinite obligaţiile faţă televiziuni, alfel ele nu vor plăti şi miza este de sute de milioane de lire. Se poate ajunge să se joace trei partide într-o săptămână pentru a reuşi. Pot înţelege ca fanii unor echipe precum Norwich sau West Ham să îşi dorească acest sezon anulat. Iar fanii unei echipe precum Leeds (primul loc în Championship) ar înnebuni. Imaginaţi-va că acest cluburi pot intenta proces", a spus Greg Dyke.

750 de milioane de lire sterline ar fi pierderea înregistrată de Premier League dacă sezonul se va opri.

Afla mai multe despre: greg dykepremier league 

viewscnt
Articole similare