Experiențe împreună.
You are here:

Banii pe biletele cumpărate pentru meciul din Liga Campionilor, Dinamo – PSG, anulat de EHF, vor fi returnaţi

Banii pe biletele cumpărate pentru meciul din Liga Campionilor, Dinamo – PSG, anulat de EHF, vor fi returnaţi

Handbal

Comentarii

Clubul Dinamo Bucureşti a anunţat, vineri, că biletele achiziţionate de fani pentru partida tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu PSG, meci anulat între timp de EHF, vor fi returnaţi.

”Abonaţii care au achiziţionat bilete la meciul de handbal Dinamo – PSG din EHF Champions League (anulat de forul european) pot solicita rambursarea banilor printr-o adresă trimisă la contact@eventim.ro. Rugăm solicitanţii să transmită, împreună cu datele personale, şi numărul de comandă. Cei care au cumpărat biletele direct de la sală (fără comandă) trebuie să trimită biletele prin poştă sau prin curier la sediul Eventim (Str. Popa Petre nr. 5, sector 2, Bucureşti) împreună cu datele personale (inclusiv un cont IBAN pentru rambursarea banilor)”, se arată în comunicatul Dinamo.

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat, în 24 aprilie, măsuri drastice în privinţa cupelor europene. În urma şedinţei Comitetului Executiv al EHF, meciurile din optimile de finală, fază în care urma să joace şi Dinamo Bucureşti cu PSG, şi sferturile de finală au fost anulate.

La Turneul Final Four, programat la Koln, în 28-29 decembrie, vor juca astfel primele două clasate din grupele valorice A şi B la finalul fazei grupelor, adică FC Barcelona, PSG, THW Kiel, Veszprem HC.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe