Experiențe împreună.
You are here:

Bannerul afişat de un fan al celor de la Atletico Madrid în faţa casei. De ce e sigur că Spania depăşeşte pandemia

Bannerul afişat de un fan al celor de la Atletico Madrid în faţa casei. De ce e sigur că Spania depăşeşte pandemia

Diverse

Comentarii

Situaţia pare din ce în ce mai alarmantă în Spania. Un fan al lui Atletico Madrid nu şi-a pierdut însă optimismul.

 Într-un moment în care pandemia de coronavirus loveşte şi mai puternic Peninsula Iberică, un suporter al lui Atletico Madrid a afişat pe balconul său un banner care vorbeşte de la sine despre optimismul spaniolilor, dar şi despre legătura lor profundă cu fotbalul.

"Am ieşit cu bine de pe Anfield Road, vom ieşi cu bine şi din criza asta" a scris suporterul pe steagul vopsit în culorile formaţiei sale de suflet.(foto sus). El face trimitere la infernul care a aşteptat-o pe Atletico Madrid în Anglia. Echipa lui a reuşit să se califice în dauna campioanei europene en titre, FC Liverpool, după ce câştigase la Madrid, scor 1-0.

Spania a înregistrat alte 849 de decese în ultimele 24 de ore, iar bilanţul deceselor din cauza covid-19 a crescut de la 7.340 la 8.189, a anunţat marţi Ministerul spaniol al Sănătăţii, relatează Reuters.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe