Experiențe împreună.
You are here:

Banul la ban trage! Noroc absolut senzaţional pentru un fotbalist abia retras din activitate! A dat lovitura la LOTO

Banul la ban trage! Noroc absolut senzaţional pentru un fotbalist abia retras din activitate! A dat lovitura la LOTO

Inedit

Tommy Bechmann s-a retras din activitatea de fotbalist profesionist la începutul anului, dar lipsa sportului rege a fost compensată cu un câştig senzaţional la LOTO

Fostul atacant de la Aarhus, Esbjerg, Bochum, Freiburg şi Sonderjyske a câştigat aproape 700.000 de euro la loterie!

Bechmann, 35 de ani, joacă de când se ştie aceleaşi numere, iar acum norocul a fost de partea lui. ”Mă aflam în vacanţă când am primit un mail. Am sunat repede să văd dacă e adevărat şi mi s-a confirmat câştigul”, a spus fostul fotbalist, după cum scrie şi pariori.ro.

Chiar dacă a jucat aproape şapte ani în Germania, Bechmann n-a reuşit să se impună la nivel înalt. Iată, totuşi, că omul joacă la categoria I abia după ce a agăţat ghetele în cui.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.