Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barça - Ajax, acord total! Catalanii au câştigat lupta cu Bayern şi fac primul transfer al verii. Cât plătesc pentru "noul Dani Alves"

Barça - Ajax, acord total! Catalanii au câştigat lupta cu Bayern şi fac primul transfer al verii. Cât plătesc pentru "noul Dani Alves"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Bayern se luptă pentru transferul aceluiaşi fotbalist, Sergino Dest (19 ani) de la Ajax, şi se pare că formaţia catalană va obţine semnătura jucătorului americano-olandez.

Mai multe surse din presa spaniolă, apropiată de Barcelona, susţin că şefii de pe Camp Nou au reuşit să o învingă pe Bayern Munchen şi au ajuns la un acord pentru transferul lui Sergino Dest (19 ani), fundaşul dreapta de la Ajax. Dest este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti ai generaţiei sale, iar Barcelona îl percepe drept "noul Dani Alves".

Concret, se pare că Ajax şi Barça au ajuns la un acord pentru suma transfer. Catalanii sunt gata să plătească 20 de milioane de euro plus alte cinci drept bonusuri, în funcţie de performanţele lui Sergino Dest pe Camp Nou. Fotbalistul preferă mutarea la FC Barcelona, în detrimentul posibilităţii de a semna cu campioana Europei, Bayern Munchen.

Deşi iniţial a dorea un împrumut pe un an cu obligativitate de cumpărare, FC Barcelona a făcut rost de bani pentru transferul lui Sergino Dest prin plecările lui Arturo Vidal şi, cel mai important, Nelson Semedo, concurent pe post cu Dest. În total, catalanii au obţinut 36 de milioane de euro în schimbul celor doi.



Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Nelson Semedo au plecat deja de la FC Barcelona, iar Luis Suarez se pregăteşte să plece şi el de pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: barcelonatransfersergino dest 

viewscnt
Articole similare