Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Barça şi-a aruncat sezonul la gunoi!". Presa din Spania, reacţie dură după înfrângerea suferită de catalani cu Atletico Madrid

"Barça şi-a aruncat sezonul la gunoi!". Presa din Spania, reacţie dură după înfrângerea suferită de catalani cu Atletico Madrid

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a pierdut cu Atletico Madrid, 0-1 pe Wanda Metropolitano, e pe locul 10 în clasamentul din LaLiga şi presa din Spania a reacţionat la începutul slab de sezon al trupei lui Ronald Koeman.

Barcelona lui Messi a pierdut cu 1-0 în faţa lui Atletico Madrid, după ce a încasat un gol de la Yannick Ferreira Carrasco, la capătul unei faze în care Pique şi Ter Stegen au greşit flagrant. Meciul s-a terminat 1-0, după ce catalanii n-au putut face nimic pentru a schimba soarta partidei.

Presa din Spania n-a iertat prestaţia slabă a formaţiei blaugrana. "Barca şi-a aruncat sezonul la gunoi", au comentat cei de la Marca, ibericii punctând şi că "revoluţia promisă a fost o minciună" şi că echipă are o "capacitate nulă de reacţie".

În urma înfrângerii suferite de FC Barcelona, echipa lui Ronald Koeman ocupă locul 10 în clasamentul din LaLiga, cu doar 11 puncte, dar şi cu două jocuri disputate mai puţin. De partea cealaltă, Atletico Madrid e pe locul doi în clasament, cu 20 de puncte, la egalitate cu liderul Real Sociedad, dar cu un golaveraj mai slab.

 

Afla mai multe despre: fc barcelonala ligapresareactieleo messi 

viewscnt
Articole similare