Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barça şi Real Madrid, "război" pe piaţa transferurilor! Atacantul pe care-l vor rivalele din Spania are 21 de ani şi 15 goluri marcate în acest sezon

Barça şi Real Madrid, "război" pe piaţa transferurilor! Atacantul pe care-l vor rivalele din Spania are 21 de ani şi 15 goluri marcate în acest sezon

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona şi Real Madrid se vor duela pe piaţa transferurilor, în vară, pentru semnătura lui Victor Osimhen (21 de ani), un atacant nigerian care străluceşte la Lille, în Ligue 1.

Mundo Deportivo, care citează Le10Sport, scrie despre "lupta" care urmează să aibă loc în perioada de mercato din vară. Sursa citată scrie că Real Madrid şi FC Barcelona îl vor pe Osimhen, iar cele două vor face o ofertă pentru transfer. Rămâne de văzut care dintre ele va obţine semnătura atacantului. Jurnaliştii spanioli nu dau detalii legate de sumele de transfer în ceea ce priveşte viitorul lui Osimhen.

FC Barcelona caută de mult atacant, în timp ce Real Madrid are două soluţii, Karim Benzema (32 de ani) şi Luka Jovic (22 de ani), pe care au plătit 60 de milioane de euro în vara lui 2019.

Victor Osimhen, 21 de ani, a marcat de 15 ori şi a livrat cinci pase de gol în 31 de partide din toate competiţiile jucate pentru Lille în acest sezon.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Victor Osimhen, conform Transfermarkt



 

Afla mai multe despre: victor osimhentransferfc barcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare