Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bărăganul Ciulniţa - CSA Steaua s-a terminat! Set la zero pentru echipa Armatei şi roş-albaştrii promovează en fanfare în Liga 3

VIDEO | Bărăganul Ciulniţa - CSA Steaua s-a terminat! Set la zero pentru echipa Armatei şi roş-albaştrii promovează en fanfare în Liga 3

Fotbal intern

Comentarii

Steaua Bucureşti a promovat în Liga 3 după ce i-a învins pe cei de la Bărăganul Ciulniţa la scor de tenis. Roş-albaştrii s-au impus cu 6-0, într-o partidă în care adversarul nu le-a pus absolut nicio problemă.

 VIDEO | CSA Steaua - Bărăganul Ciulniţa 6-0 (Andrei Neagoe 15, 21, Andrei Antohi 28, Liviu Băjenaru 42, 44, Enceanu 76)

Steaua Bucureşti a promovat în Liga a 3-a după ce s-a impus fără drept de apel în faţa Bărăganului Ciulniţa. Dublele reuşite de Neagoe şi a Băjenaru, însoţie de golurile lui Antohi şi Enceanu, au făcut ca singura problemă a partidei să fie reprezentată de diferenţa cu care se vor impune "militarii". 

Steaua a reuşit astfel să promoveze în Liga 3, după ce în ultimele două sezoane şi-a ratat obiectivul principal fie în urma confruntărilor cu Rapid, fie după înfrângerea suferită cu Carmen Bucureşti.

Roş-albaştrii s-au bucurat de o atmosferă superbă făcută de suporteri, o atmosferă demnă de invidiat chiar şi pentru multe meciuri din Liga 1. 

Echipa de start a Stelei Bucureşti: Horia Iancu - Zaharia, Morariu, Bactăr, Ilie - Bărbulescu, Mihăescu, Neagoe - Băjenaru, Răsdan, Antohi.

Min. 76: GOOOOOL STEAUA! Rareş Enceanu marchează din penalty iar Steaua conduce Bărăganul Ciulniţa cu un scor de tenis, 6-0.

Min. 44: GOOOOOL STEAUA! Băjenaru reuşeşte dubla şi duce scorul la 5-0 pentru roş-albaştri. Se conturează un scor de proporţii în favoarea echipei Armatei.

Min. 42:  GOOOOOL STEAUA! Liviu Băjenaru înscrie superb dintr-o lovitură liberă! CSA Steaua face spectacol în faţa celor de la Bărăganul Ciulniţa.

Min. 28:  GOOOOOL STEAUA! Andrei Antohi majorează diferenţa pentru "militari" cu o lovitură de cap. Se anunţă ploaie de goluri în această partidă. Roş-albaştrii domină până acum fără nicio emoţie.

Min. 21:  GOOOOOL STEAUA! Neagoe reuşeşte dubla pe fondul unui joc dominat total de roş-albaştri. CSA Steaua conduce Bărăganul Ciulniţa cu 2-0. 

Min. 15:  GOOOOOL STEAUA! Andrei Neagoe deschide scorul pentru roş-albaştri iar, în acest moment, echipa Armatei este cu un picior în Liga 3!

CSA Steaua e pregătită să spargă gheaţa. După două sezoane la rând în care a ratat promovarea în Liga 3, echipa Armatei e mai aproape ca niciodată să îşi îndeplinească obiectivul. După succesul categoric din prima etapă a play-off-ului, scor 8-1, cu Argeşul Mihăileşti, campioana Bucureştiului dă piept cu Bărăganul Ciulniţa.

Cu un succes împotriva Ciulniţiei, „militarii” lui Daniel Opriţa obţin promovarea în Liga 3. Înaintea confruntării, jucătorii de la CSA Steaua au fost supuşi testelor pentru coronavirus, iar toate rezultatele au ieşit negative.

Partida dintre Bărăganul Ciulniţa şi CSA Steaua va putea fi urmărită în direct pe canalul oficial de YouTube al „militarilor”, STEAUA TV.

FCSB are interzis în Ghencea

CSA Steaua continuă şi războiul cu FCSB. După ce a bătut-o pe Argeşul Mihăileşti cu scorul de 8-1, antrenorul secund al „militarilor” Iulian Miu a avut un mesaj pentru finanţatorul echipei din Liga 1, Gigi Becali. Miu e de părere că FCSB nu are dreptul să joace în Ghencea, arenă care se construieşte din bani publici.

„Din punctul meu de vedere, Steaua trebuie să joace pe Stadionul Steaua! Nu mă interesează unde o să joace FCSB! Dar clar nu va juca niciodată pe Stadionul Steaua. Eu aşa văd lucrurile, a declarat Iulian Miu pentru Telekom Sport.

Miu nici nu concepe ca soarta meciului cu Ciulniţa să nu fie similară celei cu Mihăileşti, iar echipa sa să promoveze în Liga 3 după ce a ratat obiectivul în ultimele două sezoane: „A fost o victorie importantă, eu mă aşteptam la această victorie, sper ca şi miercuri să câştigăm şi să ne vedem cu bine în Liga 3. Se fac eforturi foarte mari din partea clubului să se asigure tot necesarul pentru Liga 3, eu cred că uşor, uşor ne îndreptăm spre liga secundă”.

Afla mai multe despre: csa steaualiga 3 

viewscnt
Articole similare