Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barbora Krejcikova a câştigat turneul de la Roland Garros la simplu feminin! Cehoaica are şansa să se impună şi la dublu

Barbora Krejcikova a câştigat turneul de la Roland Garros la simplu feminin! Cehoaica are şansa să se impună şi la dublu

Tenis

Comentarii

Jucătoarea cehă Barbora Krejcikova, locul 33 WTA, a câştigat, sâmbătă, pentru prima dată turneul de la Roland Garros la simplu feminin.

Krejcikova a învins-o în finală pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 31, scor 6-1, 2-6, 6-4,  într-o oră şi 58 de minute. Aceasta este prima sportivă din Cehia triumfătoare la simplu la Roland Garros, după Hana Mandlikova, care s-a impus în 1981.

Barbora Krejcikova a câştigat turneul de la Roland Garros la simplu feminin!

Duminică, Barbora Krejcikova va juca şi finala de dublu la French Open, alături de Katerina Siniakova, împotriva cuplului favorit 14, Bethanie Mattek-Sands/Iga Swiatek(SUA/Polonia). Krejcikova şi Siniakova sunt cap de serie 2. Pentru Krejcikova, finala de sâmbătă a fost prima de simplu la un grand slam. Ea a câştigat French Open în 2018, la dublu.

Afla mai multe despre: tenis wtaroland garrosfrench openbarbora krejcikova 

viewscnt
Articole similare