Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bărbuţ îi ironizează pe dinamovişti: "Sunt naşul lor"

Bărbuţ îi ironizează pe dinamovişti: "Sunt naşul lor"

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Craiova a condus în două rânduri pe terenul lui Dinamo, însă, de fiecare dată, a fost egalată. Deşi a marcat golul de 2-1, Bărbuţ ar fi putut fi eroul oltenilor, dacă nu rata cu poarta goală când echipa sa era în avantaj.

"Plec supărat de aici, deoarece am avut o şansă mare la 2-1 să marchez, dar nu am reuşit. Dacă marcam acolo, totul se termina la 3-1. Dacă înscriam eu, nu ne mai egalau niciodată. Nu pot să spun că sunt mulţumit de acest rezultat, eram mulţumit dacă plecam cu o victorie de la Dinamo. Înaintea meciului, impresarul mi-a zis că pot marca. Pot spune că sunt <<naşul>> celor de la Dinamo" , a declarat Cristian Bărbuţ pentru Telekom Sport.

"Ne doream foarte mult victoria în această partidă, am avut şansa să închidem meciul de două ori, nu am reuşit, dar asta este, trebuie să mergem mai departe. Nu mai avem voie să facem asemenea greşeli în meciul următor. Urmează două meciuri foarte grele, sper să avem altă atitudine şi să câştigăm" , a declarat Alexandru Mitriţă.

 

Afla mai multe despre: barbutcraiovamitritadinamo 

viewscnt
Articole similare