Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barca a trecut de Athletic Bilbao! Luis Suarez o ajută pe Atletico să mai facă un pas în lupta pentru titlu! VIDEO

Barca a trecut de Athletic Bilbao! Luis Suarez o ajută pe Atletico să mai facă un pas în lupta pentru titlu! VIDEO

La Liga

Comentarii

Victorie pentru Atletico Madrid în campionatul Spaniei. Messi a marcat senzaţional pentru Barcelona

Barcelona s-a răzbunat după ce a pierdut Supercupa cu Bilbao. Catalanii au deschis scorul prin Messi. La mai puţin de 24 de ore de la publicarea contractului său, care o poate duce pe Barca în faliment, argentinianul a marcat un gol de poveste. Portarul şi un fundaş nu au putut orpi lovitura sa liberă. Jordi Alba şi-a dat autogol după pauză şi Bilbao a început să spere la un rezultat bun pe Camp Nou. Griezmann a închis meciul cu un sfert de oră înainte de final, servit excelent de Mingueza. Catalanii s-au impus şi au urcat pe doi, peste Real Madrid, la golaveraj.

Atletico a făcut încă un pas spre primul său titlu de campioană după o pauză de şapte ani. Luis Suarez a marcat primul în deplasarea de la Cadiz. Uruguayanul a bătut perfect o lovitură liberă şi l-a învins pe Ledesma. După numai şapte minute, Negredo a restabilit egalitatea cu un şut superb. Veteranul de 35 de ani a reuşit în acest sezon goluri cu Atletico şi Barcelona şi un assist cu Real. Chiar înaintea pauzei, execuţia ciudată a lui Saul i-a adus din nou pe madrileni în avantaj. Suarez a marcat din penalty al 14-lea său gol din această stagiune, dar Cadiz nu a cedat nici la 1 la 3. Negredo a redus din diferenţă. Emoţiile le-a risipit Koke, cu golul său din minutul 88, iar Cadiz - Atletico s-a terminat 2 la 4.

Getafe şi Alaves au remizat alb din nou în La Liga, pentru a treia oară la rând. Jaime Mata a ratat cea mai mare ocazie a confruntării. Rodriguez şi-a salvat echipa, iar meciul s-a încheiat 0 la 0.

Nu s-a marcat nici în partida dintre Granada şi Celta. Macis a fost cel mai aproape de gol, dar Blanco s-a opus excelent. Granada nu a mai marcat pe teren propriu contra galicienilor din 2015.

Afla mai multe despre: luis suarezatletico madrid 

viewscnt
Articole similare