Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barca detonează bomba verii! Laporta îl transferă pe preferatul lui Zidane: anunţul momentului

Barca detonează bomba verii! Laporta îl transferă pe preferatul lui Zidane: anunţul momentuluigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona vrea să transfere un mijlocaş de top pentru stagiunea viitoare.

Joan Laporta este pregătit să revoluţioneze Barcelona şi vrea să-i facă lui Messi o super echipă, cu care Barca să câştige din nou, UEFA Champions League.

Potrivit Diario Gol, Barcelona este foarte interesată de transferul francezului Paul Pogba, ”visul imposibil al lui Zinedine Zidane la Real Madrid”.

Antrenorul francez l-a cerut în repetate rânduri pe Pogba la Real Madrid, dar transferul francezului s-a blocat din diverse motive. Sursa citată notează că Laporta vrea să profite de propunerea agentului Mino Raiola, cel care îi reprezintă interesele campionului mondial de la Manchester United.

Se pare că Raiola l-ar fi propus pe Pogba la Barcelona după discuţiile purtate pentru Erling Haaland. Mijlocaşul francez vrea să plece de la Manchester United, acolo unde şi-a pierdut categoric din protagonism.

Diario Gol mai scrie că Pogba ”nu este o prioritate pentru Barcelona” pentru că gruparea blaugrana vrea să-l folosească din ce în ce mai des pe Ilaix Moriba. Cu toate acestea, Laporta nu a închis uşa discuţiilor pentru Pogba, ţinând cont că Leo Messi i-ar fi cerut preşedintelui un lot cât mai valoros pentru stagiunea viitoare.

De serviciile lui Paul Pogba se mai interesează atât Juventus Torino, fosta sa echipă, cât şi Paris Saint Germain. Francezul ar fi tentat însă de o experienţă în La Liga, la unul dintre cei doi giganţi spanioli, Real Madrid sau FC Barcelona.

Pogba îşi continuă războiul cu Mourinho

Paul Pogba a declarat, într-un interviu pentru Sky Sport, că relaţia pe care actualul tehnician al echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, o are cu jucătorii este mult mai bună faţă de cea pe care o avea Jose Mourinho cu fotbaliştii.

“Relaţia pe care o avem acum cu Ole este diferită, el nu este împotriva jucătorilor. Şi nu îi dă la o parte ca şi cum nu ar mai exista. Aceasta este diferenţa dintre Mourinho şi Ole. Cândva am avut o relaţie foarte bună cu Mourinho, a văzut asta toată lumea, iar ziua următoare nu ştiu ce s-a întâmplat. Aceasta este cea mai ciudată situaţie în relaţia mea cu Mourinho şi nu vă pot explica, pentru că nu ştiu”, a afirmat Pogba.

Afla mai multe despre: laportabarcelonapogba 

viewscnt
Articole similare