Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barca face transferul visat de fani! Revenire de senzaţie pe Camp Nou: ce jucător pleacă la schimb! Anunţul momentului

Barca face transferul visat de fani! Revenire de senzaţie pe Camp Nou: ce jucător pleacă la schimb! Anunţul momentului

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit presei spaniole, FC Barcelona îl va oferi la schimb pe Coutinho pentru a obţine transferul lui Hector Bellerin de la Arsenal.

Dorit de fanii blaugrana, dar şi de antrenorul Ronald Koeman, Hector Bellerin ar putea ajunge în cele din urmă la Barca.

Coutinho la schimb cu Bellerin. Afacerea aşteptată de suporterii blaugrana

Cum Ronald Koeman nu pare convins încă de eficienţa lui Oscar Mingueza, Barca caută o nouă soluţie pentru flancul drept, iar opţiunea antrenorului pare una pe gustul fanilor.

Diario Gol scrie că Barca este dispusă să-l ofere pe Philippe Coutinho la schimb cu Hector Bellerin, fără nicio altă pretenţie materială.

Hector Bellerin are 25 de ani şi este încă un fotbalist foarte tânăr. Se remarcă prin spiritul său ofensiv, dar în ultima vreme a crescut foarte mult şi din punct de vedere defensiv. În 2016 a debutat în naţionala Spaniei, pentru care a adunat doar 4 selecţii. Are o concurenţă serioasă, pentru că flancul drept a fost ocupat fie de Juanfran, fie de Azipilicueta, fie de Dani Carvajal, titularul de drept.

Bellerin a fost desemnat în 2015 cel mai bun tânăr jucător din Catalonia şi inclus în 2015-2016 în echipa ideală din Premier League. În tricoul lui Arsenal a cucerit şase trofee şi nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a reveni la Barcelona.

Pentru Hector Bellerin, transferul la Barcelona ar fi un vis împlinit. Jucătorul a crescut în La Masia, evoluând la Barcelona între 2003 şi 2011, pe vremea când era junior.

Arsenal l-a transferat şi a fost promovat la prima echipă în 2013, devenind un jucător important după un periplu pe la Watford. Suporterii Barcelonei au remarcat de altfel acest detaliu şi sărbătoresc informaţia oferită de presa iberică pe reţelele de socializare: ”Ce revenire!” sau ”Este copilul nostru, copil de-al casei” sunt doar câteva dintre expresiile folosite de fani pe Twitter.

Şi Atletico vrea să-l transfere

Potrivit presei spaniole, şi Atletico Madrid este foarte interesată de achiziţionarea lui Hector Bellerin

Nu este prima dată când Simeone vrea să-l aducă la Atletico pe Bellerin. El a mai fost interesat de transferul jucătorului în urmă cu doi ani. În vârstă de 26 de ani, Bellerin este cotat la 25 de milioane de euro, iar în sezonul trecut a bifat 35 de meciuri pentru ”tunari” oferind patru pase decisive şi marcând un gol.

Afla mai multe despre: hector bellerinbarcelonaarsenalcoutinho 

viewscnt
Articole similare