Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barca poate aduce gratis un titular de la AC Milan. Ce lovitură pregăteşte Joan Laporta

Barca poate aduce gratis un titular de la AC Milan. Ce lovitură pregăteşte Joan Laporta

AC Milan

Comentarii

Potrivit presei internaţionale, FC Barcelona l-ar putea aduce gratis în vara viitoare pe Franck Kessié, de la AC Milan.

Cotat la 55 de milioane de euro, Frank Kessie mai are contract cu AC Milan până pe 30 iunie 2022 şi, momentan, nu şi-a prelungit acordul cu gruparea antrenată de Stefano Pioli.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani reprezintă o oportunitate importantă pe piaţa de mercato pentru cluburi importante din Europa. El Mundo Deportivo scrie că jucătorul de care s-ar fi interesat deja şi Paris Saint-Germain, ar putea ajunge la FC Barcelona.

Impresariat de Mino Raiola, Kessie ar solicita un contract de 6 milioane de euro pe sezon, unul pe care Barca nu îl poate oferi în momentul actual, dar pe care speră că îl poate da din vara viitoare.

Frank Kessie a mai jucat la Atalanta, Cesena şi acum la  AC Milan. 32 de milioane de euro au plătit milanezii pentru a-l transfera pe Kessie, fotbalist cu 44 de meciuri şi 3 goluri în naţionala Coastei de Fildeş.

Kessie are 184 de meciuri până acum pentru AC Milan, 30 de goluri şi 15 pase decisive. În total în Serie A, fotbalistul ivorian are 173 de partide şi 35 de goluri marcate.

Afla mai multe despre: frank kessie 

viewscnt
Articole similare