Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a anunţat prelungirea contractului cu Ansu Fati chiar după victoria cu Dinamo Kiev! Pe ce perioadă a semnat fotbalistul catalanilor

Barcelona a anunţat prelungirea contractului cu Ansu Fati chiar după victoria cu Dinamo Kiev! Pe ce perioadă a semnat fotbalistul catalanilor

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a reuşit să câştige primul meci din actuala campanie din Champions League, după ce a trecut cu scorul de 1-0 de Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu.

Barcelona a anunţat prelungirea contractului cu Ansu Fati chiar după victoria cu Dinamo Kiev

Golul a fost marcat de Pique, în minutul 36. Astfel, Barcelona a acumulat 3 puncte în grupa E şi se află pe locul 3. Chiar după succesul din Champions League, Barcelona a anunţat prin intermediul paginii oficiale de Facebook, că tânărul Ansu Fati a semnat prelungirea contractului cu gruparea catalană până în 2027. Clauza de reziliere este de un miliard de euro, potrivit site-ului oficial al clubului. 

În urmă cu câteva zile, presa din Spania a scris că Jorge Mendes, impresarul jucătorului, a refuzat oferta clubului catalan. Fati câştiga la Barcelona 2,5 milioane pe sezon, iar Mendes ar fi dorit ca fotbalistul impresariat de el să aibă un salariu de 10 ori mai mare.

Fotbalistul în vârstă de 18 ani este evaluat de către Transfermarkt la 60 de milioane de euro, iar spaniolul a jucat pentru Barca 47 de partide, a marcat 15 goluri şi a oferit 5 pase decisive.  

Afla mai multe despre: barcelona-fati-champions league 

viewscnt
Articole similare