Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Barcelona a arătat ca o echipă distrusă", "Carnagiu!". Presa internaţională nu i-a menajat pe catalani după umilinţa cu Bayern Munchen

"Barcelona a arătat ca o echipă distrusă", "Carnagiu!". Presa internaţională nu i-a menajat pe catalani după umilinţa cu Bayern Munchen
Comentarii

"Aşa ceva nu s-a mai văzut", "Carnagiu", a titrat cotidianul L'Equipe, în ediţia electronică, după ce Bayern Munchen a învins-o pe FC Barcelona fără drept de apel, scor 8-2, în sferturile Ligii Campionilor.

"Bayern a fost impresionantă şi fără milă" , a scris cotidianul francez.

Potrivit sursei citate, niciodată o echipă nu a marcat patru goluri în prima oră de joc la un meci direct eliminatoriu din Liga Campionilor. Mai mult, niciodată o echipă nu a marcat opt goluri într-un meci direct eliminatoriu, iar FC Barcelona nu a mai primit cinci sau mai multe goluri la un meci direct de cupe europene în ultimii 50 de ani.

Pentru Marca, eşecul Barcelonei este o umilinţă istorică, în timp ce cotidianul Sport vorbeşte despre "cel mai urât coşmar din istoria echipei catalane".

Şi cotidianul As notează că "FC Barcelona a arătat ca o echipă distrusă".

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins-o, vineri seară, la Lisabona, cu scorul de 8-2 (4-1), pe FC Barcelona, în sferturile competiţiei.

Pentru Bayern Munchen au marcat Muller '4, '31, Perisic '22, Gnabry '28, Kimmich '63, Lewandowski '82 şi Coutinho '85, '89, în timp ce pentru FC Barcelona au punctat Alaba '7 (autogol) şi Suarez '57.

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare